2777
2789
عنوان

اونایی که منو میشناسنن گفتم بقایا مونده هر کاری میکنم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 80 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینی که از من اومد بزرگتر لود امیدوارم تموم شه بره پیرم کرد این سقط منو ام جونم رفت هم پولم

واسه من توسط دیدم یه جفت اندازه کاسه بود واسه توهم میشه نصف کاسه اندازه پیاله 

میگم واسه تو یه تیکه مونده یا کل جفتت؟

برا منم اندازه سکه بود اون با این فرق مبکرد اون انگار سیکه اب بود کلا یجور دیگه بود

اره دیگه کیسه آب مثل پوست کلفت هست سفیده تورماننده ابن جفت سکه ماننده مال توعم میشه اندازه پیاله جفتت

واسه من توسط دیدم یه جفت اندازه کاسه بود واسه توهم میشه نصف کاسه اندازه پیاله میگم واسه تو یه تیکه م ...

نمیدونم ولی دکترم گفت جفت مونده ولی نه دیگه انقدر بزرگ نبود اندازه پیاله نبود اصلا یکم از ی انگشت بزرگتر بود ارتفاش خودشم  کجو کوله بود یجاهایی بزرگ بود ی از نظر تپلی ی جاهایی کوچیکتر 

اره دیگه کیسه آب مثل پوست کلفت هست سفیده تورماننده ابن جفت سکه ماننده مال توعم میشه اندازه پیاله جفت ...

من بنظرم اینی که افتاد امروز نه اندازه پیاله نبود ولی اون روز دکترم گفت کامل کنده شده اومده پایین یکی دو روزه میفته این افتاد دیگه نمیدونم توکل بخدا خستم