پسرم سه و نیم سالشه نزدیک ۶ماهه از پوشک گرفتمش یه سه ماه بعد پوشک گرفتن خودش میرفت دستشویی و میومد من فقط بعضی اوقات لازم میشد میشستم بعد دیگه نمیره الآنم میترکه بزور میبرم حتی بعضی اوقات دستم بنده میچرخه دور خودش و گریه میکنه منتظره من ببرمش چه موقع بچه ها باید خودشون برن و دیگه کمک نخوان؟
هربچه طوریه دخترمن از سه سال نیم خودش میره میشوره هم.چندبارم رفتم اون اوایل چک کردم ببینم تمیزمیشوره خودشو یا توالت رو.سخت نگیر بهش باهاش برو گناه داره تازه بادگرفته
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
تا5سالگی کمک میخوان مگر خیلی زرنگ وفعال باشه که4سالگی خودش انجام بده همه بچه ها عین هم نیستن پسر اولی من4سالگی میرفت خودشم میشست اما دومی اینطور نیست کمک میخواد نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد نگران نباش اخرش یاد میگیرن تحت فشار نزارش
بعضیا میگفتن بچه تو این سن خودشو آبکشی هم میکنه گفتم نکنه من مقصرم
بعضیا الکی جو میدن دویت من میگفت دخترمو یکسالگی از پوشک گرفتم خودش میرفت دسشویی منکه فهمیدم داره گ.وه میخوره اما به روش نیاوردم اخه مگه میشه بچه دو ساله تنها بره خودشو بشوره
یه دوره ای اینجورن دستشویشون نگه میدارن حتی به زور دختر منم هم سن پسرت ولی من ۲سالگی از پوشک گرفتم بازم اذیتاش داره تا وقتی دستشویش نریزه نمیره جدیدا هم اینجور شده از امسال
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
اصلا بحث یادگرفتن نیست چون زود یاد میگیرن بحث اینه بچهها تو یه سنی کلا دلشون نمیخواد برن جیششونو تا لحظه آخر نگه میدارن یا تنبلیشون میاد برن من که دخترم چهارسالشه بعضی وقتا خودشو میشوره بعضی وقتا هم من میرم