2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه سه سال به بالا دارن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 30 پست

هربچه طوریه دخترمن از سه سال نیم خودش میره میشوره هم.چندبارم رفتم اون اوایل چک کردم ببینم تمیزمیشوره خودشو یا توالت رو.سخت نگیر بهش باهاش برو گناه داره تازه بادگرفته

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

تا5سالگی کمک میخوان مگر خیلی زرنگ وفعال باشه که4سالگی خودش انجام بده همه بچه ها عین هم نیستن پسر اولی من4سالگی میرفت خودشم میشست اما دومی اینطور نیست کمک میخواد نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد نگران نباش اخرش یاد میگیرن تحت فشار نزارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو برو بشین کارتو بکن صدام بزن بیام بشورمت. من همینکارو میکنم. اصلا هم دیر نیس ۵سالگی به بعد یاد میگیرن نگران نباش

من پسرم مهد میره اونجا هم یه خانمی هست میشورشون دستشویی که برن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی دیر از پوشک گرفتی .من بچهام از یساله نیم جدا کردم هفته اول سخت بود اما بعدش میگفتن .از سه سالشو ...

یکسال و نیم که خیلی زوده دیگه بچه رو از اون سن نباید انداخت تو هول که وای شلوارت جیشی میشه جیش نکنی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بعضیا میگفتن بچه تو این سن خودشو آبکشی هم می‌کنه گفتم نکنه من مقصرم

بعضیا الکی جو میدن دویت من میگفت دخترمو یکسالگی از پوشک گرفتم خودش میرفت دسشویی منکه فهمیدم داره گ.وه میخوره اما به روش نیاوردم اخه مگه میشه بچه دو ساله تنها بره خودشو بشوره 

خیلی زود چیه نزدیک ۴سالش

خب زوده واسه اینکه تنها بره دستشویی

معمولا تو این سن مامانا کمک میکنن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
یکسال و نیم که خیلی زوده دیگه بچه رو از اون سن نباید انداخت تو هول که وای شلوارت جیشی میشه جیش نکنی

خب وقتی میتونه حرف بزنه چرا یاد نگیره .الان سریع میگه جیش .خودشم میشینه فقط اخرش با زبون بچگونش میگه اب بیژ.شب ادراریم نداره از وقتی پوشک گرفتم 

بستگی به بچه داره بعضیا زود یاد میگیرن

اصلا بحث یادگرفتن نیست چون زود یاد میگیرن بحث اینه بچه‌ها تو یه سنی کلا دلشون نمی‌خواد برن جیششونو تا لحظه آخر نگه میدارن یا تنبلیشون میاد برن من که دخترم چهارسالشه بعضی وقتا خودشو میشوره بعضی وقتا هم من میرم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بعضیا الکی جو میدن دویت من میگفت دخترمو یکسالگی از پوشک گرفتم خودش میرفت دسشویی منکه فهمیدم داره گ.و ...

اصلا ادب ازت میباره .راستی با این ادب قشگنت چجور بچه تربیت میکنی