2777
2789

دیروز  مهمون داشتیم سر سفره میخواستم پیاز بیارم داشتم داشتم خوردش میکردم که آبلیمو بزنم بهشون یهو بابام با صدای بلند گفت چرا یکساعت نگاه میکنی پیازو بیار خودم با دست میشکنمش😑

بعد بردم و خودش پیاز و خرد کرد بعد یکی پرت کرد جلوی من گفت بیا(تاکید میکنم پرت کرد) یکیم میخواست بده ب مامانم پرت کرد جلوی مهمونا😑

من مردم از خجااالت🥲💔،بچه‌ام بودم خیلی منو اذیت میکرد با اینکه ۸سالم بود توقع داشت مثل دخترای بیست ساله باشم🙂💔 حتی یبارم موهامو کشید سر افتادن نعلبکی ار دستم(ففط ۱۰سالم) بود 

نگین که خانواده مهم ترین چیزه و... خانواده تا خانواده داریم🙂💔

چو ایران نباشد تن من مباد،بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨ زرتشتی‌ام🤍(اشو زرتشت✨)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه نیست تربیت و فرهنگ خانوادگی نداره متاسفانهدرست بشو هم نیست

بله🥲

شما نمیدونی من واقعا خجالت میکشم که با بابام جایی برم،هر حرفی که نباید بزنه رو میزنه جلوی همه کمم میاره و...

تاپیک آخرمو ببین منم از بد دهنی پدرم نالیدم😫

درکت میکنم.....من طعم کمربندش بارها چشیدم و هنوز هم مراعات میکنم عصبی نشه یه وقت کتکم بزنه

همین شهریور ماه...با داداشم دعوا کرد...اعصابش خورد بود..یهویی آوند بالا سر من ..گفتم چیه ؟چیزی لازم داری بابا؟

گفت مثل سگ کتکم زد...بعدشم گفت اعصابم خورد بود.....

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

وا چقدر حساس هستی اینها که گفتی هیچی نیستن 

بابات فقط خود واقعی اش بوده بی شیله پیشه 

خوب بود عین آدم های متظاهر تو جمع بود چس کلاس میذاش اما تو خونه آدم فحاش و عصبی بود؟؟ 

اینکه تو جمع احساس راحتی کنه طرف نشونه اعتماد به نفسش من بابام همینجوره و بهش افتخار میکنم جو رو شاد میکنه نمیذاره خشک باشه 

تاپیک آخرمو ببین منم از بد دهنی پدرم نالیدم😫درکت میکنم.....من طعم کمربندش بارها چشیدم و هنوز هم مرا ...

من امسال کنکور دارم و تصمیم گرفتم همون سال اول دانشگاه ازدواج کنم فقط برای اینکه از دست خانوادم خلاااص شم🥲💔

وا چقدر حساس هستی اینها که گفتی هیچی نیستن بابات فقط خود واقعی اش بوده بی شیله پیشه خوب بود عین آدم ...

😐😶شما دوست خوب منی

من امسال کنکور دارم و تصمیم گرفتم همون سال اول دانشگاه ازدواج کنم فقط برای اینکه از دست خانوادم خلاا ...

من قصد دارم قبول شم....برم سرکار دیگه نبینمش....

از ازدواج متفرررممممم،چون تا الان هیچ مردی اطرافم ندیدم...همشون یه مشت نر بودن 

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
من قصد دارم قبول شم....برم سرکار دیگه نبینمش....از ازدواج متفرررممممم،چون تا الان هیچ مردی اطرافم ند ...

دقیقا🙂

توصیه میکنم این کارو نکنی بعدا پشیمون میشی

هیچ راه دیگه‌ای ندارم 

من حتی اجازه بیرون رفتن با دوستامم ندارم،حق ندارم هیچ جا برم خیلی محدودم میکنن دیگه افسرده شدم🥲

دقیقا🙂

حالا یه چیز بگم خندت بگیره...

یه آشنا بود..خیلی خر پولن...موقعیتشان عاللیییه!

بعد..مرده خیلی آدم سرشناسی!ته دلم به دخترش حسادت میکردم...میگفتم عجب بابای خوبی داره...کتک نمیخوره و...

حالا چند روز پیش فهمیدم مرده با زنش دعواش شده گفته برو گمشو از زندگیم ...من عمرم با تو هدر رفت...بچه هاتم نمیخوام

گفتم اوووو خدااااا آنقدر بدبختم حتی یه مرد واقعی هم ندیدم اطرافم