2777
2789
عنوان

خونمون رو زد به نام مادرش

656 بازدید | 46 پست

شما جای من باشین چیکار میکنین بین عقل و قلبم موندم

پدرشوهرم کادو ازدواجمون خونه ویلایی داد بهمون که بریم اونجا زندگی کنیم

که چون شوهرم بیکاره و هفت ساله تو فشاریم خونه رو چند ماه پیش فروخت یه آپارتمان خشک خریدیم مابقی پول هم ماشین ثبت نام کرد که سود کنیم 

حالا مدارک مادرشوهرم دادن که سند رو بنام مادرشوهر بگیرن و علتش هم میگن میخوان مسکن ملی ثبت نام کنن

دو تا هم خواهر شوهر دارم که یکی دوساله طلاق گرفتن و بزرگه بشدت ولخرجه با اینکه مهریه اش رو گرفته خونه رهن کرده احتمال میدم اونم خرج کنه بیاد آویزون بشه ک حقشو میخاد

با شوهرم حرف زدم گفتم نکن اینکارو بنام مادرت باشه انگار پدربزرگ و دایی هاتم سهم دارن خاهرتم ک خونه قبلیمون یادت باشه به دوساش نشون میداده میگفته خونه منه 

شوهرم گف : من نمیخام هیچی ب اسمم باشه که حتی یارانه هم قطع نشه مسکن ملی هم میخام ثبت نام کنم

بعدش گفتم اگ مسکن ملی میدادن این هف سال میدادن دگ چون خونه قبلی هم ب اسم پدرشوهرم بود.

شوهرم پاشد رف اون یکی اتاق و گف دعوا راه ننداز اینارو از دوست فلان فلان شدت یاد گرفتی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دیگه ادامه ش نده دورت بگردم . مواضع شون کاملا مشخصه مخصوصا همسرت . 

من باشم دیگه در مورد مسئله ای نظر نمیدم و حواسم رو میزارم روی آینده ی خودم تا اگه یک روزی دیگه نخواستم زندگی مشترک رو ادامه بدم ، بتونم راحت  جدا شم . 

تصمیم ها گرفته شده گلم تو هر چقدر حرص بخوری دعوا بکنی جز اینکه به خودت آسیب بزنی چیز دیگه نیست . واسه کسی هم مهم نیست

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
کار درستی نیست... دقیقا دوستم همین کار و کرد در عرض دو ماه شوهرش فهمید سرطان پیشرفته داره و فوت شد.. ...

مادرشوهر منم سرطان داشت درمان کرد ولی باز تحت نظره