2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه پول خواهرپولللللللل یاروپولدارچاق باشه کچل باشه بی دندون باشه فوش بده ناسزابگه همه میگن چ جلتنمن چقدباشخصیت ولی اگ کسی پول نداشت باشه بخودش برس باشخصیت باشه کفرنگه میگن نگاه کدااین همه ادانگاه بابی پولی چطورمیگرد

قضیه پول خواهرپولللللللل یاروپولدارچاق باشه کچل باشه بی دندون باشه فوش بده ناسزابگه همه میگن چ جلتنم ...

آره دقیقا....کچل باشی اگه بالا شهر باشی مده و کلاس داره.پایین شهر باشی میگن از زندان اومده😝

املت فقط چرب باشه با روغن محلی یا کره . دیروز بعد مدتها تو اداره املت خوردم با تخم مرغ محلی که یکی از همکارا آورده بود با بربری داغ.  ولی آشپز املت رو بیمزه درست کرده بود خیلی هم ادعاش میشه دستپخت من فلانه . حیف اون تخم مرغها . فقط خواستم بگم املت خوشمزه است ولی نه توسط آشپز ما