2777
2789

صبح رفتم مدرسه چون عضو انجمنم تا ساعت ۹ می‌مونم مدرسه دیدم ۱۳ تا بچه دیر اومدن صحبت اکثر مادراشون این بود که تا آخر شب تو اینستا بودیم خواب موندیم

الانم اومدم تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم مادری نوشته بود که خواب موندم چون تا دیر وقت تو اینستا بودم تو رو خدا به زندگیتون رحم کنید این برنامه داره لحظات قشنگ زندگیتونون رو  ازتون می‌گیره 

بچه‌هامون گناه دارند مادر سرحال می‌خوان مادر شاداب می‌خوان مادری می‌خوان که ۵ صبح بلند شه براشون لقمه آماده کنه براشون میوه آماده کنه براشون تغذیه سالم بزاره و با آرامش اونا رو از خواب بیدار کنه برای یک صبحونه دلپذیر.

واقعا ظلم به بچه‌ای که اول صبح با استرس و هول شدن مادر بیدار شه و بدو بدو بدون صبحونه بدون و با تغذیه ناسالمی مثل کیک و شیر و پاستیل و چیپس پاشه بیاد مدرسه و بچه کاملاً رنگ پریده است و انگار هنوز توی خوابه

بازم ببخشید متنم طولانی بود ولی فقط به خاطر خودتون و بچه‌هاتون گفتم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ گفتی خراب بشه اینستاگرام😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مادرم حق داره گاهی زندگی کنه گاهی تا دیر وقت تو اینستا بمونه هدف از خلقت مادر فقط اینه هر روز صبح پاشه واسه بچش لقمه حاضر کنه؟اونم بچه ای که بزرگ شد میگه زنا که تو خونه هیچ کاری نمیکنن فقط میخورن و میخوابن

نمیگم همیشه اشکال نداره تل دیروقت بیدار بمونه تو ابنستا ولی گاهی اوغات هیچ اشکالی نداره اونم آدمه

عزیزم از هر چیزی میشه استفاده درست کرد و نادرست

مثل چاقو که هم مفید و هم میشه باهاش کسی کشت

رفتار و شیوه غلط زندگی آدما ربطی به اپلیکیشن نداره 

این پاک کردن صورت مسئله ست

اینا همونایی هستن که فضای مجازی هم نباشه شبا تا دیر وقت فیلم تماشا میکنن

من خودم تمام اپ ها دارم

شش صبح هم بیدارم 

صبحانه درست کردم برای تغذیه مدرسه کتلت درست کردم دادم بردن

الان هم میخوام برم به بقیه کارهام برسم

به وقتش هم تو گوشی میچرخم

مادرم حق داره گاهی زندگی کنه گاهی تا دیر وقت تو اینستا بمونه هدف از خلقت مادر فقط اینه هر روز صبح پا ...

گاهی که مسعله ای نیست 

من خودم ۵ شنبه جمعه به خودم اختصاص داره

ولی این برنامه ها بابت عادت میشه و نمیتونن کنار بزارنش 

استفاده درست وصحیح بلد نباشی روبیکاو چمبدونم پینترستم برات سم میشه

اون که صد در صد

اما اینستاگرام یه چالشِ چرا خودمونو بندازیم تو این جالشِ پر ریسک؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️