2777
2789

دیدم بعصی کاربرا میان میگن خواستن کاربرا دعا کنن و واقعا دعاشون مستجاب شده ،  دفعه اولمه چنین تاپیکی میزنم و واقعا شرایط پر استرس و پر تنشی دارم ، به سختی دارم درس میخونم تو این ۲ هفته برای وکالت 

دعا کنید قبول شم بیام تاپیک بزنم بگم قبول شدم 

دعا کنید برام منم براتون دعا میکنم 

دست خدا یارتون 🌹❤️

ان شاءالله که برسی به هرچی میخای برسی😍برای منم دعا کنید لطفا

مرسی عزیزدلم انشالله با کمک خدا و دعای کاربرای قشنگ نی نی سایت 

منم براتون دعا میکنم انشاللخ دست خدا همیشه یارت باشه و غیر منتظره ترین اتفاقای خوب براتون بیفته 🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله قبولی اسی جانبرا قبولیت صلوات فرستادمانشاالله خیلی زود تاپیک قبولیت رو میزنی😍😍❤❤منم فردا ...

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی 😍

حتما عزیزم منم بات صلوات فرستادم انشالله که فردا امتحان رو به راحتی میگذرونی و قبول میشی ، دست خدا یارت باشه ❤️🌹😍

سلام دختر قشنگ

اول از همه که چه جالب جفتمون حقوق میخونیم وهر دو۱۷ابان ازمون داریم اینو تازه متوجه شدم و برام جالب بود اما چیزی که خواستم بگم اینکه تیرماه سال۱۴۰۱من یه تاپیکی زدم که گفتم بعد از بیماری کرونای شدیدی که داشتم زندگیم فلج شده و ترس از دردام همه زندگیمو گرفته روان شناس وروان پزشکم رفتم اما فرقی نکرده اونجا برام یه کامنتی گذاشتی گفتی نه روان پزشک ونه روان شناس تا زمانی که خودت نخوای که از این شرایط دربیای نمیتونن کاری بکنن خواستم بگم از اون تاپیک سه سال میگذره و من وقتی کامنتتو خوندم با همه توانم سعی کردم زندگیمو از اون ماجرا نجات بدم و خب...بعد از اون من ارشد خوندم وحالا هم که دارم برای ازمون اماده میشم فقط خواستم بگم امیدوارم که این انرژی که به من دادی بهت برگرده و حتی اگه قراره منم قبول نشم تو حتما قبول بشی چون معتقدم این کارما قطعا کار میکنه ❤️🌸

مرسی عزیزدلم خیلی لطف کردی 😍حتما عزیزم منم بات صلوات فرستادم انشالله که فردا امتحان رو به راحتی میگ ...

ممنونم مهربونم😍❤

آزمونم رو قبول شدم😍😍🤍🤍 خداروشکر

انشاالله تاپیک قبولیت رو ک زدی تگم کن خیلی خوشحال میشم😍😍🤍🤍

سلام دختر قشنگاول از همه که چه جالب جفتمون حقوق میخونیم وهر دو۱۷ابان ازمون داریم اینو تازه متوجه شدم ...

سلام عزیزدلم 

واااای چقدر شوک شدم با کامنتت بغضم ترکید ، و خیلی خوشحال شدم که زندگیت تغییر کرده و حالت خوبه و ادامه دادی خیلی خوشحالم که با یه نظر تونستم بهت انگیزه بدم و به ورژن بهتری از خود قبلیت فرصت شکوفایی دادی 💪😍

مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم و منم امیدوارم دوباره امسال سال تو و هم سال من باشه و بهترین ها در زندگیت رقم بخوره و دست خدا خمیشه یارت باشه و حضورش رو با تمام وجود حس کنی و همیشه اگر اشکی ریختی از سر دلشکستگی از الان اشک شوق بریزی شوق رسیدن ، شوق برآورده شدن ، شوق تبدیل شدن به بهترین ورژن خودت 😍❤️🌹

ممنونم مهربونم😍❤آزمونم رو قبول شدم😍😍🤍🤍 خداروشکرانشاالله تاپیک قبولیت رو ک زدی تگم کن خیلی خوشحا ...

خدا رو شکر عزیزدلم ، انشالله همیشه دست خدا یارت باشه همیشه موفق باشی عزیزم😍❤️

انشالله با کمک خدا و دعای خیر شما🌹

مرسی عزیزدلم انشالله با کمک خدا و دعای کاربرای قشنگ نی نی سایت منم براتون دعا میکنم انشاللخ دست خدا ...

ممنون از دعاهای عالیت خوش قلب😍😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
ایشالا عزیزم بیای خبر قبول شدنمون بگی😍برای منم دعا کنید خونه دار بشم

مرسی عزیزدلم انشالله 

انشالله به لطف و کمک خدا شما هم صاحب خونه ای بشی که پر از خیر و برکته براتون 😍🌹