2777
2789

چشم الان میگم صبر کن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بازی‌های فکری یا معمایی ولی باکیفیت و جذاب

یا شطرنج بازی کن با همسرت یا حالا هرکی که مدنظرته

چندتا بازیِ پاسورم هست می‌دونی بریزی بازی کنی مثل سلطان حکم رو گوشی

البته جا داره بگم اینترنت برای جنین خوب نیست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

۱)پادکست های آموزشی توی زمینه های روانشناسی کودک و فرزند پروری گوش کنید، برنامه پیشنهادی: کست باکس.

۲) خوندن کتاب هایی درمورد فرزند پروری و بارداری : مغز کودک من، از بارداری تا یک سالگی

بارداری به زبان آدمیزاد

کتاب باور‌های غیرمنطقی در زنان مبتلا به افسردگی پس از زایمان

شما هم اگه کتابی رو میشناسید پیشنهاد کنید 

۳) اگر محدودیت خاصی ندارید ، حتما یوگای بارداری رو انجام بدید( توی یوتیوب سرچ کنید)

۴) یه تایمی رو بذارید برای تحقیق و بررسی نوع گریه نوزاد 

۵) نگه داری از گل و گیاه توی محیط خونه ، به نظرم خیلی قشنگه که خودتون رو با نگه داری از گل و گیاه سرگرم کنید .

۶) مدیتیشن دوره بارداری

۷) گوش کردن به آیات قرآن ، شنیدم مادر هایی که دوره بارداری به آیات قرآن گوش کردند بچه هاشون خیلی آروم بودن و بی قراری کمتری داشتند.

۸) فیلم و سریال های کمدی و شاد ببینید 

۹) و در آخر هرکاری که فکر می کنید بعد به دنیا اومدن فرزندان دلبندتون باید بلد باشید یاد بگیرید و آموزش ببینید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من میخوام خودکشی کنم ازبی اشتهایی عین چی گشنم چی

زی

نمیتونم بخورم

من دوتابچه دارم که درسش خودش همش سرگرمیه.. 

سمااگربچه نداری پازل 

جدول

بازی گوسی قران وکتاب 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من میخوام خودکشی کنم ازبی اشتهایی عین چی گشنم چیزی نمیتونم بخورممن دوتابچه دارم که درسش خودش همش سرگ ...

بارداری؟ 

درس بچه رو هم بزور میگم همش درازکشم رو زمین وزنمم خیلی بالا رفته

بارداری؟ درس بچه رو هم بزور میگم همش درازکشم رو زمین وزنمم خیلی بالا رفته

اره  عزیزم فقط خیلی نگرانم صدای قلبش نشنیدم 6هفته و5روزهستم. 😪

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.