2777
2789

سلام دوستان

امروز دوستم که روانشناسی هم خونده اومدخونمون

بعدهی حرف زدیم وگفت توجلوبچه هات باشوهرت چجوری ؟(۱۴ساله و۸ساله هستن پسر)

گفتم دیگه چن سااالی هس جلوشون باهمسرم شوخی نمیکنم،بوس وبغل وایناهم نه اصلاجلوشون نمیشه دیگه

کاملا عادی هستم فقط اسمشوباجان یاعزیزم میگم..(شوهرم که  اسم خالی صدامیکنه منو) نهایت مناسبتی باشه روبوسی عادی

گفت وااای مگه عصرحجره بایدالان بچه هاروبازبارآورد  واینا بعدا بدترمیشه اینکارارونکنی،یادنمیگیرن واسه طرف مقابلشون

جلوشون همسرت راببوس وبغل کن😓

خیلیم نمیخادپوشیده باشی(آخه دیدمن پیراهن تایکم پایین زانوم وآستین کوتاه پوشیده بودم یقمم بازنبود.معمولی بودم خب)

همسرمم دوس نداره جلوبچه ها رفتاری داشته باشیم ومن لباس بازبپوشم

شماها چی میگین؟اشتباهه کارم؟

رعایت میکنین شما؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

حق داری

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب فرهنک خانواده وفامیلتون بستگی داره پوشش ........

تا جایی که میدونم رفتار محبت امیز زن وشوهر خیلی خوبه اما رفتار جنسی بسیار مخربه 

بوسه محبت در اغوش گرفتن اینها خوبه اما هر گونه رفتار جنسی تاثیر منفی داره 

ما بوس میکنیم و من لباس تاپ و شلوارک میپوشم و جلوش لباس عوض میکنم

نمیدونم کارم درسته یانه! خودمم نمیدونم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

🤔🤔🤔🤔🤔🤔والا من كه نى نى ندارم ولى بياد حتما مراعات ميكنم جلوش🙄🙄🙄

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

من نمیدونم واقعا حدوسطش چیه

آخه ازنظرخودم ممکنه باعث بشه فکرشون بره سمت این مسائل

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

رفتار جنسی با رفتار محبت امیز خیلییی متفاوته ب بچهاتون محبت کردنو نشون بدین چ دختر چ پسر یادبگیرن ب همسراشون محبت کننو احترام بزارن لباس پوشیدنم بستگی ب خود طرف داره

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
ما بوس میکنیم و من لباس تاپ و شلوارک میپوشم و جلوش لباس عوض میکنم نمیدونم کارم درسته یانه! خودمم نم ...

جلوبچتون؟