2777
2789

حالا مثلا برای یه خوراکی بنظرم یکبار نهایت دوبار تعارف زدن خیلی خوبه ولی چیزای دیگه بفرما خونمون و پولش قابل نداره و چیزی نیست ، این وسیله یا لباس برای خودت چون خوشا اومد و... اینا جالب نیست وقتی قلبت راضی نیست به حرفت ، بعد حالا شاید طرفم تو رو دربایستی آنقدر اصرارش کنی مجبور بشه قبول کنه 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تعارفم نکنن بهتون میرین پشت سر طرف حرف در میارین ک اره بی معرفت بودن تعارف نکردن بهمون

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

چقدر بدم میاد موقع پول دادن مثلا راننده تاکسیا یا فروشنده ها میگن قابلی نداره، باشه خدمتتون 

حتی حاصرنیستن‌هزارتومن تخفیف بدن ولی الکی میگن قابلی‌نداره خیلی دلم میخواد یبار بعد شنیدن قابلی نداره دیگه پول ندم ببینم چطور میشه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

من اصلا اصرار نمیکنم وقتی دلم راضی نباشه بعضی وقتا هم بهم میگن خسیسا

ولی برام مهم نیس چون نمیخوام خودمو اذیت بکنم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
قابل نداره ولی پول ندی خدا برسه به دادت😂

😆😆

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

وقتی خیلی اصرار میکنن یعنی قلبشون با حرفشون یکیه

بابا امروز خونه یکی بودیم ( بزور تعارف رفتیم خونشون اصلا😭 ) بعد ناهارشون  کلا اندازه دو نفرشون درست کرده بود چون قرار نبود بریم دیگه، باورت نمیشه تقریباً ۵۰ بار تعارف زد که ناهار بمونیم ، خب نکن زن..اصلا به یه زوری از خونشون رفتیم نمیذاشت کهههه😂😂😂😂

عقلشو داده اجاره😂😂دیگه چیزی درست نکرد؟

نه دیگه خداروشکر فرار کردیم وگرنه حتماً درست میکرد، بیچاره خسته هم بود.😵‍💫🤦🏻‍♀️😂 منم باهاش دعوا کردم که آنقدر تعارف کنی دیگه خونتون نمیام 🥺😂