دوستان سلام ,من هشت هفته هستم و درد در دو طرف شکم مث گرفتگی و سفت شدن دارم,کسی بوده همچین حالتی داشته باشه؟لطفا راهنماییم کننید پشیمونم ازین بارداری از بس درد میکشم,دکترام که هیچی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی سال مریض بودم البته نظر دکترا بنا ب شوک عصبی بوده ک ناحیه شکم درد داشتم وللی این درد مث اون نیست ,تا حالا ٨تا دکتر رفتم شرایطو گفتم گفتن طبیعیه ولی من عذاب میکشم در کنارش درد زیر شکم و لگن که مدام هست یبارداریمم ناخواسته بوده,واقعا پزشکا کمکی نمیکنن,گفتم شاید دوستان شرایط مشابهی داشتن و بتونن کمکم کنن
منم درد مبهم داشتم تو شکم و لگن و... دقیقا نمیتونستم بگم کجا. رفتم دکتر زنان و معلوم شد عفونت و اینا ندارم برام سونو کامل شکم نوشت و معلوم شد متاسفانه کبد چرب شدید دارم.
یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔
الی جون درد شما طبیعیه تا اونجا که میدونم ،تو هفته های اول بارداری بخاطر بالا بودن استروژن در بدن باعث نفخ میشه ،شما باید وعدهای غذاییتو کم کنی و از سه بار به شش بار در روز تقسیم کنی ،غذاهای نفخ دار نخوری ،وسعی کنی بعد از غذا خوردن ده دقیقه ای قدم بزنی