2777
2789

دوستان سلام ,من هشت هفته هستم و درد در دو طرف شکم مث گرفتگی و سفت شدن دارم,کسی بوده همچین حالتی داشته باشه؟لطفا راهنماییم کننید پشیمونم ازین بارداری از بس درد میکشم,دکترام که هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی پشیمون از بارداری؟؟

ناشکری نکن خدا رو خوش نمیاد

تازه اول راهی

اگه به هفته های آخر برسی که از شدت درد و سنگینی نمیتونی توی تختخوابت جابجا بشی چیکار میخوای بکنی

هر نعمتی یه زحمتی داره الکی که نیس خرج داره حوصله کن

اگه تو منطقه سرد هستی با شال پشمی و گرم دور شکمتو بپوشون.بچه اس که خودشو جمع کرده احتمالا. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

به دکترت هم مراجعه کن. 

کدوم شهری؟

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

سلام. خانم ها منم یک هفته مونده به موعد پریودیم اینجوری شدم با اینکه سابقه ناراحتی معده ،نفخ ،سفتی شکم نداشتم اصلا ،احساس میکنم هر چی می خورم هضم نمیشه ،میشه  دلمو خوش کنم که باردارم ایا ؟؟؟؟؟

من ی سال مریض بودم البته نظر دکترا بنا ب شوک عصبی بوده ک ناحیه شکم درد داشتم وللی این درد مث اون نیست ,تا حالا ٨تا دکتر رفتم شرایطو گفتم گفتن طبیعیه ولی من عذاب میکشم در کنارش درد زیر شکم و لگن که مدام هست یبارداریمم ناخواسته بوده,واقعا پزشکا کمکی نمیکنن,گفتم شاید دوستان شرایط مشابهی داشتن و بتونن کمکم کنن

هشت هفته ای!!! من فک کردم هشت ماهته...عزیزم پس اون احتمالی که من دادم نمیتونه باشه. 

الی سونو کامل شکم رفتی؟ 

منم درد مبهم داشتم‌ تو شکم و لگن و‌... دقیقا نمیتونستم بگم کجا. رفتم دکتر زنان و معلوم شد عفونت و اینا ندارم برام سونو کامل شکم نوشت و معلوم شد متاسفانه کبد چرب شدید دارم. 

الی جون درد شما طبیعیه تا اونجا که میدونم ،تو هفته های اول بارداری بخاطر بالا بودن استروژن در بدن باعث نفخ میشه ،شما باید وعدهای غذاییتو کم کنی و از سه بار به شش بار در روز تقسیم کنی ،غذاهای نفخ دار نخوری ،وسعی کنی بعد از غذا خوردن ده دقیقه ای قدم بزنی