2777
2789

هر کسی هر اطلاعی داره لطفا دریغ نکنه 

میخواستم توافقی جدا بشم و مهریمو بگیرم . 

از کجا باید شروع کنم ؟ چی کار کنم که نتونه اموالشو انتقال بده . البته میگن برای قسط بندی هم یک‌سال گذشته رو ملاک قرار میده دادگاه

اگر اموالی رو انتقال داده باشه قسط بندی قبول نمیشه و باید پرداخت کنه یا بره زندان

اصلا کاری ب اناقال اموالش ندارن خییییییلی سر سری میگذرن از این قضیه و اهمیتی نمیدن مگ اینکه وکیل حرفه ای بگیری بیافته دنبال کارات

شما مهرتو بزاری اجرا اموالشو توقیف کنی نمیتونه دیگ بفروشه

قسط بندیم بستگی ب درامدش داره من دو سال پیش ده ماه یه سکه شد مهرم و حقوق حدددداقل رو داشت بدون هیج دارایی

اصلا کاری ب اناقال اموالش ندارن خییییییلی سر سری میگذرن از این قضیه و اهمیتی نمیدن مگ اینکه وکیل حرف ...

وکیل خواستم بگیرم گفت ۳۰تومن اولش میگیرم .

شما وکیل گرفتین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وکیل خواستم بگیرم گفت ۳۰تومن اولش میگیرم .شما وکیل گرفتین ؟

ن وکیل نگرفتم هم پول نداشتم هم ریسکه 

بیای پولو بدی ب طرف بعد کارتم درست انجام نده

ولی قبل دادگاهام و تو روندش پیش چندتا وکیل میرفتم واسه مشاوره 

ن وکیل نگرفتم هم پول نداشتم هم ریسکه بیای پولو بدی ب طرف بعد کارتم درست انجام ندهولی قبل دادگاهام و ...

عزیزم میشه الان راهنماییم کنی 🥺

من بهش امشب گفتم بیا توافقی تموم کنیم . اونم گفت باش فردا میخوام برم شهر دیگه ماشین بخرم بیام . هفته بعد شروع کنیم . 

اما من میخوام علاوه بر توافقی مهریمم بگیرم . 

الان فردا برم دادخواست طلاق بدم ؟

مهریمو بزارم اجرا چیکار کنم 

عزیزم میشه الان راهنماییم کنی 🥺من بهش امشب گفتم بیا توافقی تموم کنیم . اونم گفت باش فردا میخوام برم ...

اونجوری طلاقت نمیده ک 

باید مهریه تو ببخشی تا طلاق بده 

توان پرداخت سکه دارع؟؟

ادم خسیسی هست یا ن 

توافقی یعنی طبق توافق 

اگر مهریه بزاری احرا ک دیگ نمیش توافقی 

اگر بچه نداری ی پولی ازش یگیر در حد توانش و نیاز خودت بعدبرید طلاق توافقی ثبت کنبد من اینجوری جدا نشدم نمیدونم باید واسه توافقی کحا بری چیکار کنی اینارو باید از وکیل بپرسی

اگ میخوای کامل مهریه بگیری باید بزاری اجرا بعد درخواست طلاق بدی برای طلاق دلایل قانع کننده داشته باشی اگ نداشتع باشی سال ها طول میکشه طلاقت شاید ۵سال ده سال 

اونجوری طلاقت نمیده ک باید مهریه تو ببخشی تا طلاق بده توان پرداخت سکه دارع؟؟ادم خسیسی هست یا ن توافق ...

ادم پول دوستیه . یعنی چند گرم طلا هست تو دستم چشمش به ایناست 

شما دلیل قانع کننده ای برای طلاق داشتید ؟

حالا علت طلاق خواستنت چیه؟؟فک نکن بعد طلاق گلو بلبله شرایط

اعتیاد داره اما گردن نمیگیره 

ازدواج اجباری 

تفاهم نداشتن 

چی کار کنم اخه . سه سال پیش هم دادگاه اینا رفتیم فرصت دادم گفتم شاید اخلاقش خوب بشه با هم بتونیم بسازیم اما باز همون اش و همون کاسه