2777
2789
عنوان

بزرگ شدن شاخک های بینی بعد عمل

381 بازدید | 6 پست

دوستان 4 ماه ونیمه عمل کردم شاخکام بزرگ شده دارم اسپری استفاده میکنم فعلا 

تا کی نرماله این کیپ بودن ؟؟

کسی بوده اسپری استفاده کنه درست بشه شاخکاش 

ویا نیازه دوباره جراحی بشه؟

البته من از فرم بینیم هم راضی نیستم خوب نشده☹️

سلام عزیزم درخواستمو قبول کن

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما سربالا بودن بینی تون درست شد؟

نه متاسفانه فرمش همینجوری میمونه تغییر خاصی قرار نیس بکنه یا بیاد پایین چون کلا سربالا ومصنوعی کرده مرده شورع دکترم وسبکشو ببرن  

انگار نفهمن وقتی گفتم نمیخوام خوکی بشه یا خیلی مصنوعیه چرا برعکس میفهمن داغونم کرد چهرم کلا بهم ریخته