2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با منشیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 48 پست
بخوام یه کلمه بزنم بغضم میترکه امشب بگم یا بزارم فردا بگم

شوهرت ک توی اون پیام ها ب اون ابراز محبت نکرده ک!!!

بنظر من از عمد گوشی رو گذاشته جلوت ک بتونی چک کمی

شاید اصلا خواسته وفاداری شو ثابت کنه ک مثلا ببین فلانی بهم پیشنهاد داده ببین من چی جواب دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ک توی اون پیام ها ب اون ابراز محبت نکرده ک!!!بنظر من از عمد گوشی رو گذاشته جلوت ک بتونی چک کمی ...

نمیدونم فکر اینکه همچین موجودی کنارشه آزارم میده 

بعد کلا گوشیش مهم نیست براش خیلی کم پیش میاد دستش بگیره تو خونه باشه گوشیش همینجوری هست تو خونه

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
مطمئنم آدم خیانت نیست

پس نگران نباش عزیز دلم

خدا آدمای مریض و لعنت کنه

چقد آدم میتونه پست و کثیف باشه که خودش و ب مرد متاهل قالب کنه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سلام اسی جان 

یکم مشکوک نیست؟ اگر شوهرت ردش کرده باشه چرا باید پیام بده و بگه اقایی؟؟!

اگر به شوهرت گفتی بعدش حتما ازش بخواه که اخراجش کنه و شماره هاشو‌هم پاک کن و بلاک یا خطش عوض کنه

عزیزم اینطوری سفت و سخت زندگیتو حفظ کن 

اگر شوهرت ردش کرده باشه بازم اون خانم منشیش باشه بالاخره میره رو مخش

پس نگران نباش عزیز دلمخدا آدمای مریض و لعنت کنهچقد آدم میتونه پست و کثیف باشه که خودش و ب مرد متاهل ...

ما خانما همجنس خودمونو خوب می‌شناسیم 

میدونی وقتی یکی رو بخوان تا کجا پیش میرن 

خودم رفتم با شوهرم اخراجش کردم

سلام اسی جان یکم مشکوک نیست؟ اگر شوهرت ردش کرده باشه چرا باید پیام بده و بگه اقایی؟؟!اگر به شوهرت گف ...

نمیدونم آدما قابل پیش بینی نیستن چیز مشکوکی هم از شوهرم ندیدم بهش گفتم خیلی عصبی شد فقط بچه ام روم رو خرید وگرنه نمیدونم چه بلایی سرم می‌آورد 

البته به زورم خودم فرداش رفتم کارخونه گفتم تسویه کنه بره

ما خانما همجنس خودمونو خوب می‌شناسیم میدونی وقتی یکی رو بخوان تا کجا پیش میرن خودم رفتم با شوهرم اخر ...

دقیقا👌🏻👌🏻

آفرین بهتون😍👏🏻👏🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سلام گلم خوبی تو فکرمی همیشه تاپیک هاتو دنبال میکنم حالت خوبه نی نی ت خوبه؟

سلام قشنگم خوبم عزیزم شما حالتون خوبه 

خیلی ممنون که وقت گذاشتی حالم رو پرسیدی 😍🥹

نی نی هم خوبه فقط گفتن یه ذره کوچولوعه واسه تعیین جنسیت ماه بعدی بیائید 🤭

سلام بانوجان من درجریان داستان زندگیت هستمچه خبر خوبی ؟تبریک میگم داری مامان میشی😍حال دلت چطوره؟

سلام قشنگم مرسی عزیزم وقت گذاشتی حالم رو پرسیدی 😍🥰

فعلا که همه چی خوبه امیدوارم همچنان ادامه دار باشه 

فقط یکم نمیدونم شاید بخاطر بارداری باشه بدخلق شدم 

الکی الکی گریه ام میگیره 😂😂🤦‍♀️

سلام قشنگم مرسی عزیزم وقت گذاشتی حالم رو پرسیدی 😍🥰فعلا که همه چی خوبه امیدوارم همچنان ادامه دار با ...

خداروشکر که همه چیز خوبه

الان هورمونات به هم ریخته طبیعیه یه سری خلقیات ... حتی ممکنه تا بعد از زایمان هم باشه

دعا میکنم به جاهای خوب زندگی مشترک برسی💜💜💜