الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی ب زمان کلاسایی ک میری داره مثلا یک روز درمیون باشه یاهر روزی حداقل سه چهار سال طول میکشه بتونی دیپلم بگیری البته اگه نخوای خصوصی بگیری خصوصی ساعتاش دست خودته.وتواین مدت هم از روز اول انواع سریال توژانرای مختلف ببینی و کتاب ومجله و مقاله ب انگلیسی بخونی میتونی ب نمره قبولی آیلتس برسی ولی ببین باید جسمت ایران باشه مغزت کشورای انگلیسی زبان سریال ایرلندی اسکاتلتدی استرالیایی امریکایی انگلیسی کانادایی بیینی .پزشکی حقوقی کمدی تخیلی درام و...ازروز اول باید شروع کنی ببینی ک گوشت عادت کنه
آره راجب سریالا زیاد شنیدم ولی نمیدونم با زیرنویس فارسی ببینم یا انگلیسی
اگه اول کاری ممکنه بخوای بازیرنویس انگلیسی ببینی چون بعضی جاها کامل گرامرا رعایت نمیکنن تومحاوره هاشون اونوقت سرکلاس تویادگیری گرامر گیج بشی پس الان بازیرنویس فارسی شروع کن.توی یوتوب تاک شو هم ببین پادکست انگلیسی گوش کن و اگه ماهواره داری سی ان ان و...ببین اما فعلا ک اول کاری ازسریالای آسون شروع کن