2777
2789
عنوان

چطوری بیشعور نشیم

112 بازدید | 14 پست

چ کنیم وقتی از نظر شغلی و اجتماعی رشد کردیم خودمونو گم نکنیم فک نکنیم ب واسطه اینکه دوتا چیز بیشتر بلدیم ع*ن خاصی هستیم ؟؟ واقعا ب راهنماییتون نیاز دارم؟

ببخشید یه کم بی ادبانه شد 😂❤️

اینا همش ذاتیه به نظرم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل قبلنا با خوشرویی با مردم برخورد کن و مودبانه رفتار کن من کتاب بیشعوری رو نخوندم اگه خواستی بخونش ...

خوندم 

ولی حالم بد میشه فکر میکنم از فلانی مثلا بهترم اه

خب اینطوری من یه بیشعور بشم بگم ذاتمه!!

من نظرمو گفتم با توجه به چیزایی که دیدم تو این یه مورد بیشتر به ذات آدما بستگی داره نهایت بشه حفظ ظاهر کرد

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

مشکلم همینجاست که نمیدونم شخصیتمو چطوری رشد بدم؟

خب ببین 

سعی کن وقتی مدرک تحصیلی ت رفت بالا ، جایگاه شغلی ت رفت بالا به تبع اون رفتارت با ادمای ک از خودت پایین ترن بهتر بشه.

مهربون تر باش مثلن. که فک نکنی خیلی دیگه خاصی

اینو به خودت یادآوری کن ک حق نداری از بالا به پائین نگاشون کنی

مودب باش. با فرهنگی ک عرفه برو جلو.

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

مشکلم همینجاست که نمیدونم شخصیتمو چطوری رشد بدم؟

باید هرروز اخلاقایی که میخوای رو بنویسی، کتابای خوب بخون، پادکستای خوب بشنو، با ادمای خوب نشست و برخاست کن، هرروز تجربه های کوچیک بدست بیار و..

🗝
خوندم ولی حالم بد میشه فکر میکنم از فلانی مثلا بهترم اه

منم گاهی وقتا اینجوری فکر میکنم اتفاقا توی اون شرایط عمدا با احترام بیشتری با طرف برخورد میکنم مثلا جلوش بلند میشم با لبخند و مهربونی باهاش هم صحبت میشم کلا خودمونی برخورد میکنم طرف فک نکنه من خودمو گرفتم