2777
2789
عنوان

همش با والدینم بحث دارم

102 بازدید | 20 پست

بچه ها من خسته شدم پدرو مادرم دارن پول ولی کمکم نمیکنن همش به برادرم کمک میکنن براش خونه خریدن ماشین . برا نامزدش یه سرویس گرفتن که فقط دستبندش 106میلیونه . بعد من هر روز باید با خط واحد برم سرکار دلم نمی‌خواهد ناراحتشون کنم ولی واقعا زورم میگیره همشم میگن ما برات جهیزیه میخریم خب من الان جهیزیه می‌خوام چیکار . بابام شرط کرده هر وقت ازدواج کنم برام ماشین مسخره خاستگارامم به دلم نیستن 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم واقعا اما عزیزم اولا که فایده نداره دیگه بیخیال بشو.

دوما که احترامشان و نگه دار.من وقتی پدرم و از دست دادم فقط داد میزدم بابا منو ببخش.تازه بابای من خطاهای زیادی داست تو گذشته اش.تمذ وقتی مرد دلم آتیش گرفته بود.خودت و آروم کن و بسپار بخدا عزیز دلم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
یا ازدواج کن یا راضی شون کن پول جهیزیه و ماشین رو الان بهت بدن که باهاش یه کاری شروع کنی درآمد داشته ...

کار که دارم ولی چون اول راهم توقع دارم کمکم کنن که نمیکنن

بگو ینی چی ک ازدواج کنم ماشین کیدین شوهرم قراره از ماشین استفاده کنه یا من و بگو اصن تا اخر عمرم ا ...

به خدا خیلی دارن ولی کمکم نمیکنن همش میگن ازدواج کن ما برات ماشین میخریم فلان میکنیم یه مقدار پس انداز دارن میگن اگه ازدواج کنی بهت میدیم ولی اگه ازدواج نکنی میدیم به براددرت چون داره ازدواج میکنه الآنم تو حساب داداشمه 🤦🏼‍♀️