2777
2789
عنوان

من خیلی خوشگلم

568 بازدید | 22 پست

قبل حمله کردن نفس اروم بکشید 

خواستم بگم هر کی اینو بگه همه از روش رد میشن و تخریبش میکنن حتی اگه واقعا خوشگلیشو قبول داشته باشن 

اگه یکی بگه زشتم همه میگن نهههه تو پرنسسی تو ملکه ی زیبایی هستی 

واقعا چرااا

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا من اعتمادبنفسم صفربود همش میگفتم زشتم تونی نی سایت بشدت ازم تعریف کردن ی مدت اعتمادبنفسم اومد بالاگفتم چهرم خوبه سریع تو نی نی سایت ی ایرادیی ازم گرفتن ک پشمام ریخت😐

حتی اونی ک قبلا اصرار داشت بشدت زیبامم اومد ده تا ایراد ازم گرفت

نمیدونم کلن عادت ب مخالفت با یکی داریم🤣💔

ولی من خیلی خوشحال میشم ک یکی اعتماد بنفس داره چه زشت چه خوشگل 😂چون این حرف به من اسیب نمیرسونه ، اما اگه به بقیه بی احترامی کنه و خودشو از همه بالاتر بدونه اون موقع میشورم پهنش میکنم

چون اعتماد به نفس داشتنم تا ی جایی و تا ی حدیش خوبهه

وقتی یکی میگه من خوشگلم اسیبی به بقیه نمیرسونه و خیلیم خوبه اعتماد بنفس داشته باشه یکی ، ولی اگه یکی بگه من خوشگلم شماها زشت این میشه اعتمادبنفس مضر 

دقیقا من اعتمادبنفسم صفربود همش میگفتم زشتم تونی نی سایت بشدت ازم تعریف کردن ی مدت اعتمادبنفسم اومد ...

اره همینجوریه😆کلا تعطیلن یه سریا

من با گفتن جفتش مخالفم

هیچ خوشگل باشخصیتی از خوشگلی خودش تعریف نمیکنه،و کسی هم که میگه من زشتم خودتخریب وبی اعتماد به نفسه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خب عزیزم دلیلش واضحه... چون اونی که ادعای خوشگلی می‌کنه و میگه عالم و آدم دیوونه و محصور من هستن بعد یه عکس عادی می‌ذاره توقع داری فحش نخوره؟ یا اونی که میگه خیلی زشتم و فلان و بیسار، توقع داریم یه آدم خیلی داغون ببینیم ولی میبینیم یه چهره معمولی داره خب معلومه که میگن زشت نیستی و اعتماد به نفس میدن بهش 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من با گفتن جفتش مخالفمهیچ خوشگل باشخصیتی از خوشگلی خودش تعریف نمیکنه،و کسی هم که میگه من زشتم خودتخر ...

چه اشکالی داره یکی بگه من خوشگلم ؟ خوش هیکلم ؟؟ 

وقتی یکی میگه من خوشگلم اسیبی به بقیه نمیرسونه و خیلیم خوبه اعتماد بنفس داشته باشه یکی ، ولی اگه یکی ...

چون قشنگش اینه که بقیه ازمون تعریف کنن نه که خودمون واسه خودمون در نوشابه باز کنیم جالب نیس کلا

خب عزیزم دلیلش واضحه... چون اونی که ادعای خوشگلی می‌کنه و میگه عالم و آدم دیوونه و محصور من هستن بعد ...

من کلا منظورم اینه یکی از خودش تعریف کنه حتی به حق ، همه سعی میکنن تخریبش کنن ، این برام جالبه ، اونی ک شما میگی ادم خودشیفته ست