یه عده که اومدن گفتن خیلی پررویی که حامله ای دلت هوس بوی غذای همسایه رو کرده یه عده ام گفتن شوهرت پرروعه حالا خوبه گفتم نزاشتم شوهرم بره بگیره😅بعدم دعوا درست کردن تاپیکمو ترکوندن😅🤦♀️حالا اگه یه تاپیک بی تربیتی بود تا فردا همه داخلش بحث میکردن راجبش😶
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
زن حامله خب ویار داره دیگه خدای من یعنی چی که پر رویی!!
فقط اینکه عزیزم چرا نذاشتی شوهرت بگیره برات
یک عدد آبان ماهی🍁 کاربری دست دو نفره. اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسوکمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
اینجا یه مشت بچه مچه ریخته مثلا اونروز یکی جواب یکی داد حرفشم چیز خاصی نبود یکی مثل پیرزنا عصر حجر پرید نفرین اون کردن درحالیکه طرف نه اونو ریپلای زده بود نه طرف بحثش اون بود
زن حامله خب ویار داره دیگه خدای من یعنی چی که پر رویی!! فقط اینکه عزیزم چرا نذاشتی شوهرت بگیره برات
آخه گفتم زشته شاید دوس نداشته باشن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی هفته س اومدی اینهمه تاپیک زدیحتماچرت بوده که ترکیده
لطفا از تاپیکم برو بیرون😁
1
5
10
15
20
25
30
35
40