2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ان شاء الله سزارين راحتي داشته باشي

واييييي يعني ميرسه اون روزي كه من فرداش سزارين داشته باشم

الان ٢٧هفته هستم اصلا روزا نميگذره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

انشاالله که به سلامتی زایمان کنی.

تا چند ساعت که نمیتونی چیزی بخوری اما بعدش اول از همه خرما بخور.یکمی هم انجیر خشک بخیسون و ببر و چیز های ملین مصرف کن تا هنگام دفع به بخیه هات هم فشار نیاد.سعی کن تا میتونی بعد از عمل راه بری تا زودتر سرپا بشی.شکم بند هم که از شدت درد و سوزش بخیه ها نمیتونی ببندی.چیزهای نفاخ هم چند روز اول مصرف نکن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من سزارینم عالی بودکمربندهم بستم ولی خودم سهل انگاری کردم وسایل سنگین بلندکردم ازماه دوم بعدارعمل رنگ روزگاروندیدم تادوسال خورده ای بعدش دردشدیدداخل شکم ودوربرعمل تاتکررادارشدیدهمه جورسونوازهم دادم 

که یه دکترگفت لاپراکنیم یکی گفت که بخاطراینکه  چیزای سنگین بلندکردی به عضلات داخلی شکمت اون قسمت که بریدن فشاراومده بمردردردش میره 

تادوسال من شب وروزنداشتم 

بمرورومترشداللن پسرم 5سالشه خیلی بهترم ولی نمیتونم دولاشم 

راستش برانی نی میخوام اقدام کنم ولی میترسم 

دوربرجای عملمم هنوزسفته سفت

فقط خواسنم بگم اصلاوسایل سنگین برندارمن ینمونش خیلی اذیت شدم

وخدایی که بشدت کافیست

من سزارين خيلي عالي داشتم اما تنها مشكلم اين بود كه نميدونستم بي حسي از نخاع بعدها كمردرد مياره انشالله واسه دومي با بي هوشي ميخوام برم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من سزارين خيلي عالي داشتم اما تنها مشكلم اين بود كه نميدونستم بي حسي از نخاع بعدها كمردرد مياره انشا ...

شما کمردرد گرفتی؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من سزارين خيلي عالي داشتم اما تنها مشكلم اين بود كه نميدونستم بي حسي از نخاع بعدها كمردرد مياره انشا ...

وای بالاخره یکی پیداشدحرف دل منوزدببین من دقیقاتادوسال بعدش کمرم خشک بوددردداشتم

ولی بهرکی میگم میگن نه اصلادرنداره وخوبن

وخدایی که بشدت کافیست
شما کمردرد گرفتی؟

بله الانم نميتونم زياد سرپا وايستم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعد ها یعنی بعد چند سال?  دکترم گفت ربطی نداره

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.