2777
2789
عنوان

بنظرتون آخروعاقبتمون چی‌میشه

103 بازدید | 14 پست

شماهم بریدین ازهمه چیز؟ 

اوضاع مملکت و جهان وهزارتا مشکلات دیگه... کاش همه چیز خوب بشه حالمون خوب باشه. دیگه شورشو درآوردن کاش مرگ و زندگی دست خودمون بود مگه نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مرگ و زندگی دست خودمون بود

الان رو کره ی زمین هیچ کسی وجود نداشت 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
راستی چجوری تو این وضعیت دَوُم میاری؟

فقط به امید اینکه خدا نمیذاره بنده هاش اینجوری بمونن چون قبل ازماها هم آدم ها بودن و خدا به دادشون رسیده فقط بااین امید

من از خودم یجوری شدم 

باورمیکنی عمرم میگذره هیچی من همونم فقط یه سری مشکلاتم اضافه میشه مشکل سلامتی دارم کارپیدا نمیکنم کیس مناسم نیس برا ازدواج سنمم بالا میره . همین جور روزا و سالا میگذره 😢😔همین الانم بغص گلومو گرفته . اونوقت طرف بهترین پشتیبان و کار و سلامتی و شوهر خوب و هرروز هم بیشتر و بیشتر به ارزوهای خوب و رویاییش میرسه . خدایا عظمت و حکمتتو شکر . خدایا ما به مهربانی و ارحم الراحمینی تو چشم دوختیم ناامیدمان نکن . خودت میدونی دارم دق میکنم . چی میشه مگه منم برم دکترها سلامتیمو حل شه کار پیدا کنم و مشکل مالی نداشته باشم و یه کیس مناسب جور شه و ... همه اینا میتوته تو یه روز حل شه ففط کافیه خدا بخواد .

من از خودم یجوری شدم باورمیکنی عمرم میگذره هیچی من همونم فقط یه سری مشکلاتم اضافه میشه مشکل سلامتی د ...

اره عزیزم خدای ما خدای محالاته هیچ وقت ازش ناامیدنباش و امیدتو از غیر خودش قطع کن ماهاهم خدایی داریم آخرش مرگه سعی کن این چندسال که عمرمون باقی مونده به شادی تموم بشه وبره اینوواسه خودمم میگم که یاداوری شه بهم

اره عزیزم خدای ما خدای محالاته هیچ وقت ازش ناامیدنباش و امیدتو از غیر خودش قطع کن ماهاهم خدایی داریم ...

توکل بخدا .

الان یه جاهایی از پهلوم خود بخود سوزش پیدا میکنه ورم میکنه خیلی ورم کرده پهلوهام با اینکه لاغرم درست هم نمیشه دکتراهم سردرنمیارن دارم از ناراجتی دیونه میشم این فقط یه جزئی از ناراحتیمه 😢

توکل بخدا .الان یه جاهایی از پهلوم خود بخود سوزش پیدا میکنه ورم میکنه خیلی ورم کرده پهلوهام با اینکه ...

میدونم سخته واقعا ان شاالله خداخودش مشکلاتمونو حل کنه