2777
2789
عنوان

تو گوشیم اب رفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه قرار نیست که حرف بزنی گریه زاری کنی دیوونه بازی در بیاری خودش میخره😂

من نمیخوام جلو این زنه گریه کنم‌فاطی دلم نمیخواد دلش خنک شه

بعد تبلتمم هست دیگه یادته قبل از گوشیم تبلت داشتم؟اونو دارم هنوز مدلش بالا بود جنسش خیلی خوب بود نهایت اینه اونو استفاده کنم تا حقوق بگیرم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
من نمیخوام جلو این زنه گریه کنم‌فاطی دلم نمیخواد دلش خنک شهبعد تبلتمم هست دیگه یادته قبل از گوشیم تب ...

خب پسسس خدارو شکر دیگه اونم باشه غمی نیست که مامانتم کلش باهات میومد روانشناس بخدا از تو بیشتر نیاز داره

خب پسسس خدارو شکر دیگه اونم باشه غمی نیست که مامانتم کلش باهات میومد روانشناس بخدا از تو بیشتر نیاز ...

حالا دیشب بین دعواهامون داشت روانپزشک رفتن منو میکوبید تو سرم منم همین حرف تو رو گفتم گفتم اره من میرم بهش نیاز داشتم میخوای برا توئم وقت بگیرم تو بیشتر از من بهش نیاز داری

حالا دیشب بین دعواهامون داشت روانپزشک رفتن منو میکوبید تو سرم منم همین حرف تو رو گفتم گفتم اره من می ...

کوبیدن نداره باز میگفتی من حداقل برا بهتر شدنم تلاش میکنم تو اونم نمیکنی

کوبیدن نداره باز میگفتی من حداقل برا بهتر شدنم تلاش میکنم تو اونم نمیکنی

کاش اصن گردن میگرفت که مشکل داره حالا تلاش کردن بماند

ای وای خدا من با هر کلمه استرس میگیرم ببین پر رنگ نمیشه که یهو ی خط صاف میفته رو گوشیت باز اضافه میش ...

🥲وای نه خط نیوفتاده بابا سمت چپه گوشیم در حد دو تا بند انگشته ولی حس میکنم نقطه نقطه اضافه میشه نمبدونم واقعا اینجوریه یا من توهم زدم

ببین هستی اگه کامل خراب شد روز اولی نری تبلتو برداری که دیگه فاتحه اینو باید بخونی اول خودتو بزن به ...

غلط کردن شده لباس تنمو میفروشم اینو درس میکنم