2777
2789
عنوان

تو گوشیم اب رفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 78 پست
درست نیه واقعا

پسرم تبلتش رو‌ گرفت زیر آب که تمیزش کنه(۲ سالشه).

من همون موقع از دستش گرفتم و گذاشتم تو گونی برنج.

بعد چند روز که از گونی برنج درآوردم روشن شد و درست کار کرد.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@first__ladyy  

@ایسان234  

@nafasبلای3  

😭😭بچههااا

گوشی لعنتیم بارون خورد دیروز بزور دارم کار میکنم بالاش ک اصن کار نمیکنه بردم تعمیرگاه گفتن باید ال سی دیش عوض شه اصلیش ۵ تومن درجه دو ۲ تومن پول جفتشو عوضیا نمیدن بهم😭چیکار کنم ای خدا😭

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
وای چرا دختر یعنی ال سی دیش سوخته کلا ؟😑خون بپا کن تو که بلدی

نه بابا الان گوشی دستمه که

ولی دیروز اصن قابل کار کردن نبود اینقدر سشوار زدم جارو زدم گذاشتم برنج قابل استفاده شد

بپا کردم دیشب قیامت بود ولی نمیدن

خدا لعنتشون کنه

هستی گوشیتو بنداز تو برنج شاید ابش کشیده شد کار کرد اگه نکرد که خون بپا کن برو بدون گوشی نمیتونم

اب به کنار کنار‌گوشیم رنگش پخش شده مرده گفت این تا بالا پخش میشه باید عوض کنی

کاش همینجوری بمونه تا ماه بعد چون کارم داره جور میشه خدا بخواد میدم خودم از دست اینا خلاص میشم

دای هستی اعصابم خورد شد

😭تو ببین من چی کشیدم تازه دیروز یه بگایی بزرگ دیگه داشتم تو مدرسه ک اینجا نمیتونم تعریف کنم باید بیام پیوی پیوی لعنتیم ک نمیتونم بیام اصلا قسمت بالاش کار نمیکنه

تو چیشدی فاطی

دلم بارون خواست

بارون فقط دردسره هیچ خیری من هیچوقت از بارون ندیدم‌الان ببین ۵ میلیون خرج ناقابل گذاشت رو دستم 

جارو برقی بزار و بعد از سشوار با باد خنک بزار منم گوشیم افتاد تو آب اینجوری درست شد

نه نه اینکار بدترش میکنه من دوبار تجربه داشتم تو گوشیم اب رفت تازه یجای گوشیمم شکسته بود سریع نفوذ میکرد فقط باید خاموش کنه بزاره تو برنج 

با سشوار اینا بدتر میشه

❤️‍🩹
نه بابا الان گوشی دستمه کهولی دیروز اصن قابل کار کردن نبود اینقدر سشوار زدم جارو زدم گذاشتم برنج قاب ...

ببین یروز بزار تو برنج کامل کشیده میشه اگه تحمل یروزو نداری شب تا صبح بزار