2777
2789
عنوان

چه رازی دارید که توی سینتون سنگینی میکنه و هیچکس ازش خبر نداره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 25 پست
یعنی میگی به همسرم بگم... وقتی هیج درمانی نداره مشکلم واکنشش چی، که چرا ازم پنهون کردی، چشمام خیلی ز ...

این چه حرفیه همه ی اینهایی که گفتی هیچکدوم ارزش سلامتیت رو نداره 

تو هم رفیق منی هم راه نجات هم عشقــم a💙

هر دوتا چشمت اینجوریه؟؟به شوهرت بگو و هرچه زودتر درمانتو بصورت جدی پیگیری کن

آره فک کنم شبکیه چشمم جدیدا مشکل پیدا کرده یه چیزای سیاه متحرک هم میبینم 

خیلی دوست دارم این کار رو کنم، ولی از پاکنش همسرم ک چرا بهش نگفتم و واکنش خانواده همسرم میترسم

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه جوری گفتی فکر کردم چه اتفاق وحشتناکی افتاده

چند تا دکتر ماهر رفتی که به این نتیجه رسیدی درمان نداره ؟ خاله من قوز قرنیه فوق شدید داشت با عینک دقیقا عین موش کور بود ادمو تو خیابون میدید نمیشناخت چندین دکتر رفت گفتن اصلا جرعت نمیکنیم به چشات دست بزنیم 

یه دکتر خیلی خوب پیدا کرد عمل شد الان عین یه ادم عینکی نرمال زندگی میکنه و خیلی وقتا حتی عینکم نمیزنه 

حرفم اینه یه دکتر خوب پیدا کن ناامید نشو 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

عزیزم یه جوری گفتی فکر کردم چه اتفاق وحشتناکی افتادهچند تا دکتر ماهر رفتی که به این نتیجه رسیدی درما ...

عزیزم میشه درخواست بدم قبول کنی؟ 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

عزیزم یه جوری گفتی فکر کردم چه اتفاق وحشتناکی افتادهچند تا دکتر ماهر رفتی که به این نتیجه رسیدی درما ...

اسم دکترشون و کدوم شهر 

پیوند کردن؟ الان خوب شدن؟ 

آره فک کنم شبکیه چشمم جدیدا مشکل پیدا کرده یه چیزای سیاه متحرک هم میبینم خیلی دوست دارم این کار رو ک ...

خب واقعیتش اینه که از اول باید میگفتی ولی خب حالام مجبوری بهشون دروغ بگی، بگو تازه متوجه شدم دیگه بیشتر از این جایز نیست درمانتو عقب بندازی.. 

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

اسم دکترشون و کدوم شهر پیوند کردن؟ الان خوب شدن؟

عزیزم درخواستتو دیدم متوجهش نشده بودم برات فرستادم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎