2777
2789
نوش جون هر دوتون حتما تو بارداری خیلی زدی بهش😄 منم دخترم برای کله پاچه غش میره از بس تو بارداری بهش ...

آره هر روز وبی قبلش متنفر بودم یکدفعه برگشت میلم

قربونت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ماما هستن و بودن در گذشته و در مورد بچه ها خیلی مطالعه دارن .میگفتن قوی شدن هر بچه ای متفاوته  ولی بهتره این کارو از ۴ ماهگی با ناخنک زدن به ابگوشت و باقی غذا ها شروع کنیم تا معده ی بچه طاقتش بره بالا. هرکی رو دیدم حساس بود الان بچه اش درگیر اسید و مشکله 

خدا هست.
به نظر من سنگینه و میوه زیاد کبد بچه رو چرب میکنه شاید تپلش کنه اگه مشکل مالی نداری با یه مشاوره تغذ ...

آفرین باید ببرمش 

همسرم تنبلی میکنه نمیبرتمون

حتما ممنونم 

اوه!چقدر خوب شد بهم گفتی ممنونم از راهنمایتت

قربونت گلم ،یک ناخن بهش بده 

از هر کردوم همون یک روز درمیون چون الان باید ۵ ماه رو رد کرده باشه.سلامتش برات مهم تر از وزن گرفتن بالای خط نمودار رشدش باشه

خدا هست.
آفرین باید ببرمش همسرم تنبلی میکنه نمیبرتمونحتما ممنونم

خواهش میکنم میتونی اینترنتی نوبت بگیری

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

قربونت گلم ،یک ناخن بهش بده از هر کردوم همون یک روز درمیون چون الان باید ۵ ماه رو رد کرده باشه.سلامت ...

قد و وزنش تو کارت رو نمودار مشکی ولی نمیدونم چرا احساس میکنم لاغره