2777
2789

مامانم یکماه پیش اینا اومده بودن خونمون مهمون یه پنج روزی خونمون بودن من هرروز بخدا سر پا بودم خودش هم شاهد بود یا با ناز خودش یا داداشم میرقصیذم آخه داداشم بد غذاس بعد من بخدا هرروز میوه میاوردم روزی دوبار جلوشون تو خونه هم شوهرم خربزه هندوانه آورد یکروز مونده بود برن منم خربزه قاچ کردم خوردن دیگه فرصت نشد هندونه هم بیارم الان مامانم اونو هی میکوبع سرم میگه چشمم موند دنبال هندونه گفتم خب خودت می‌دیدی دیگه من روز اخر مشغول اینا بودم به غذا اینا شما هم بعد ناهار رفتید خودت برمی‌داشتی مبخوردی خونه خودت بود میگه دیگه خجالت کشیدم یا میگه یخچال پر از شفتالو اینا بود موقع رفتن ندادی ببرمشون 😑همش سر شکم با من دعوا داره 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واه من الان باز یه چیز میگم کاربرا جرم میدن .

ولی مگه مادر برای شکم می‌ره خونه بچه اش؟!

اهمیت نده.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای وای خدا این خوده خود خواهر منه🤣🤣🤣🤣😆😆وقتی بیاد خونه ام باید همه چی و بیارم وگرنه میره بهم پیام میده فلان چی تو یخچالت بود دلت نیومد بیاری ما بخوریم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عجب 

مادر نمومه سال!!!

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
وای وای خدا این خوده خود خواهر منه🤣🤣🤣🤣😆😆وقتی بیاد خونه ام باید همه چی و بیارم وگرنه میره بهم پ ...

اره بخدا این همه خوبی کن آخرش یه حرف در میاره اشک من در بیاره 

چه ندید پدیده مامانت

تنها مسئله شکمش نیست تو هر چی اینجوریه دوست داره از من یچی بکشه فقط من روفرشی خریدم یک هفته نبود جمع کردم شوهرم گفت بچه دار شدیم بنداز الان گیر سه پیچ داده روفرشی رو کادو بیار برا من منم دوتومن دادم روفرشی به شوهرم بگم پارم میکنه