2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پیدا نکردم

چه بد ممنونم اگر کانالی داری تو تل و اینا بهم مبیدی؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اوجی بگو چجوری سرچ کنم شاید یکی خیلی خاکبر سری باشه روم نشه بگم بهت

چی میخوای خو

خب تو پی وی بگو😂😂

اخه از سایت بلبل جان اوردم اونو

سایتش فیل تره

فقط لینک های دانلودش فیل تر نیست

گفتی فیل شکن نداری پس به خودم بوگو😂😂

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

چی میخوای خوخب تو پی وی بگو😂😂اخه از سایت بلبل جان اوردم اونوسایتش فیل ترهفقط لینک های دانلودش فیل ...

الان که نمیخوام 

ولی هروقت کسی ناشناس بود ازت درخواست لینک فیلم داشت بدون منم🤣🤣🤣

❤️هوتن باوانممم❤️
فیلمی چیزی خواستی به خودم بوگو😂

میگم چندتا فیلم سینمایی خنده دار معرفی میکنی توش غم نباشه  خیلی طنز باشه و اینکه از کجا دان کنم؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببخشید نتونستم پیدا کنمکانال واسه چی?

خواهش می کنم این حرفا چیه قشنگم

کانال یا سایت  برای فیلم ترکی و.... 

خانوما من ایرانفلیکس داشتم بدون فیل.تر همه فیلمارو هم داشت الان نمیاد مثل اینکه فی.لتر شده شما استفاده می‌کردید کسی میدونه چش شده

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯