2777
2789

یه سوال داشتم خانومای بدنسازا شما بعد از زایمان شکمتون ب حالت قبل حاملگی برگشت ؟

و اینکه شکمتون ترک خورد ؟

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

شکم من خیلی ترک خورد

ولی بعد چند سال کمرنگ شده و زیاد مشخص نیست

با اینکه موقع بارداری شکمم خیلی بزرگ بود ، حدود ۶ ماه بعد زایمان ورزش شروع کردم و کامل شکم اب شد . البته من مرتب ورزش سنگین انجام میدم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم من خیلی ترک خوردولی بعد چند سال کمرنگ شده و زیاد مشخص نیستبا اینکه موقع بارداری شکمم خیلی بزرگ ب ...

منم دوساله بدنسازی کار میکنم قصد دارم خیلی لاغر کنم ک شکمم زیاد بزرگ نشه 

منم دوساله بدنسازی کار میکنم قصد دارم خیلی لاغر کنم ک شکمم زیاد بزرگ نشه

من با وزن ۵۲ باردار شدم و موقع زایمان ۹۷ شدم🤣

۶ ماه اول حدود ۱۵ کیلو خود بخود کم شد و بقیش با ورزش و رژیم

دیگه رشد شکم تو بارداری دست خودمون نیست. ولی من خیلی میخوردم و اصلا به خودم و بچه سخت نگرفتم

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
شما امتحان کردین؟

من خودم از زمانی که بی بی چکم مثبت شد تا روزی که شبش زایمان کردم هر روز با روغن نارگیل و روغن کنجد قاطی شکمم رو چرب کردم به خدا قسم اگر بگم ترک ندارم بهت دروغ نگفتم و اینکه اون آخرای بارداری شکم که بزرگ میشه خارش و سوزش رو پوست داری نباید بخارونی چون جاش میمونه من که خارش داشتم آروم ماساژ میدادم اصلا نخاروندم.. آبجیم ۱۳ سال پیش زایمان کرد شکمش پر ترکه خواهر زادم بهش میگه مامان تو نمیتونستی من وقتی تو شکمت  بودم منو چرب کنی تا ترک نیفتی😂😂😂

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
من با وزن ۵۲ باردار شدم و موقع زایمان ۹۷ شدم🤣۶ ماه اول حدود ۱۵ کیلو خود بخود کم شد و بقیش با ورزش و ...

یه خانومی بود میگفت خانومایی ک تو بارداری وزن زیاد میکنن ب خاطر پر خوریه 

میگفت بچه با زیاد خوردن مادر وزن نمیگیره اصلا ربطی نداره 

من خودم از زمانی که بی بی چکم مثبت شد تا روزی که شبش زایمان کردم هر روز با روغن نارگیل و روغن کنجد ق ...

چ عالی کاشکی منم ترک نخوره شده فوبیا برام 

😂خواهر زاده ات چ ناز گفته 

چ عالی کاشکی منم ترک نخوره شده فوبیا برام 😂خواهر زاده ات چ ناز گفته

اره همیشه به خواهرم میگه 😂😂

ورزش هم حتما داشته باش من شش ماه بعد از زایمانم رفتم ایروبیک کلی لاغر شدم عادت ندارم خودمو وزن کنم اما حسابی  لاغر شدم..من تو بارداری هم ورزش ( پیلاتس ) هم پیاده روی داشتم

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
اره همیشه به خواهرم میگه 😂😂ورزش هم حتما داشته باش من شش ماه بعد از زایمانم رفتم ایروبیک کلی لاغر ش ...

حتما عزیزم مرسی ازت 💕😘