موناحح مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 عنوان یخچال جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست سلام تو تهران مجا یخچال استوک برند میفروشندست دوم نه استوک اینایی ک داخل ویترین میزارن کارتن ندارن یا بدنوشن درحد یه تیکه خش یافرورفتگی داره اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/07/30 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemanabi1400 عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 7668 همیشه هست اینجور چیزا چون ممکنه تو بار ضربه بخوره اوناهم چون ضرر نکنن مجبورن رد کنن بره با قیمت پایی ... من تو شهرمون ندیدم از این چیزا ولی کولر پنجره ی که میارن رادیاتش خیلی ضربه زدس له شده ولی با قیمت نو یکیه میگن تو بار ایطور شده مشکلی نداره با قیمت اصلی میفروشن
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25867 اسی یخچال پیدا کردی؟کجای تهران میفروشن؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 اسی یخچال پیدا کردی؟کجای تهران میفروشن؟ دست رو دلم نزار کخونه😔رفتم خریدم اما انگار دست دومه بو میده برچسباش روشون نبودن🥲داخلش یکی دو نقطش کثیف بود ب من گفتن کارخونه اسیب دیده میارن اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25867 دست رو دلم نزار کخونه😔رفتم خریدم اما انگار دست دومه بو میده برچسباش روشون نبودن🥲داخلش یکی دو نقطش ... مبارکت باشه دل خوش استفاده کنی چند خریدید؟چه برندی من فکر میکردم نمایشگاهی باشه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»