2777
2789
عنوان

یه حرفی زدم خدا منو عمرا ببخشه🥲💔

199 بازدید | 16 پست

این روزا نمیدونم بخاطر چیه افسردگی شدیدی گرفتم هی خدا رو کفر میگم عذاب وجدان میگیرم دیروز گفتم دیگه از خدا بیزارم هرچی زشتی هست سر من اومده هی خودمو با بقیه بخصوص خواهرم از لحاظ ضاهری مقایسه میکنم گریه میگنم و خدارو بد میگم میترسم خدا هم یه کاری کنه اتفاقی بیوفته بهم ثابت کنه بدتر از ایناهم هست🥲

خب عزیزم چرا کفر میگی مشکلت چیه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم چرا کفر میگی مشکلت چیه

هی میگم من زشتم لاغرم سیاهم پوست و مومم ریدس بعد خواهرم برعکس من یا خیلی بی زبونم دیگه خسته شدم هرکی میبینه اونو میگه چه خوشگله بعد به من میگه فلان کاروبکن چاق شی یا... آنقدر گریه کردم سر اینا خداهم روز بروز زشت ترم میکنه 

هی میگم من زشتم لاغرم سیاهم پوست و مومم ریدس بعد خواهرم برعکس من یا خیلی بی زبونم دیگه خسته شدم هرکی ...

روحیه خرابت باعث شده اینجوری بشی بعدشم عزیزم هیچکسی زشت نیس اینو یادت باشه..... اعتماد به نفس داشته باش 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

روحیه خرابت باعث شده اینجوری بشی بعدشم عزیزم هیچکسی زشت نیس اینو یادت باشه..... اعتماد به نفس داشته ...

حرفه دیگه میگی مطمئنن به توعم میگفتن این حرفارو دیگه اعتماد به نفسی برات نمیموند

حرفه دیگه میگی مطمئنن به توعم میگفتن این حرفارو دیگه اعتماد به نفسی برات نمیموند

منم خوشگل نیستم ولی چیکار میشه کرد 

هرجا بری شرط اول ظاهری چه تو دوست داشتن کسی چه تو کار چه دوست چه خانواده‌ و...🥲

مسئله همینه دیگه ادمی به جای اینکه تمایل داشته باشه از ادم های درست تحسین بشنوه، دلش از حمقاء تعریف و تمجید میخواد

دیگه هی پدرت نمیاد بگه خوشبحالت خواهرت خوشگله کاش بچه های توعم شبیه اون بشه

حرفشون زشته نباید بگن 

مسئله همینه دیگه ادمی به جای اینکه تمایل داشته باشه از ادم های درست تحسین بشنوه، دلش از حمقاء تعریف ...

همه همینیم ذات آدمه این حتی تو خودتم بین یه زن زیبا و معمولی ،زیبا رو انتخاب میکنی یا حتی بین دوستات قبول کن ولی میگم بین ۷ ملیارد انسان چرا زشته منممم

دیه میگن بعد میگن خیلی حساسی😐💔

حق داری عزیزم 

همه همینیم ذات آدمه این حتی تو خودتم بین یه زن زیبا و معمولی ،زیبا رو انتخاب میکنی یا حتی بین دوستات ...

کاملا غلطه حرفت

اتفاقا من تنها چیزی که برام مهم نیس ظاهره و اینکه طرف چه شکلیه

خیلی ها هم مثل منن

البته که ظاهر هم معیاری هست و در این شکی نیس ولی شاید ۱ درصد هم اهمیت نداشته باشه

ضمن اینکه داری از استدلال استقرایی استفاده میکنی

شما تمام ادم های دنیا رو انالیز نکردی تا ببینی زشتن یا زیبا پس نمیتونی همچین حرفی بزنی