2777
2789

من مذهبی نیستم ولی توی دانشگاه چادر می پوشم و زمانی ک تنها جایی میرم ب تازگی هم تصمیم گرفتم ک کلا چادری بشم ، آخه همه میگن ک بهم میاد خانوادم مذهبی نیستن و اسراری هم ب چادری بودن من ندارن خودم دوست دارم ، از اونایی نیستم ک آهنگ گوش ندم و نرقصم و آرایش نکنم و لباسهای رنگ روشن نپوشم ، اتفاقا هم آهنگ گوش میدم و از نوجوانی طرفدار ی گروهی هستم و اینکه همه نزدیکان میدونن ک رقصم واقعا قشنگه توی مراسمات ، آرایش هم دارم و معتقدم ک آدم باید ب خودش برسه و از اون چادری هوایی هستم ک چادرم مدل داره و همیشه باید روسری‌م با کیف یا ساق دستم ست باشه 

خب اما اصل ماجرا از این جاست ک : تو دانشگاه دوستم دیشب کلاس داشتیم تا ساعت ۶:۴۰ دقیقه بعد اون ۷ حنا بندان دعوت بود و امروز صبح ک کلاس داشتیم اومده برای کل بچه های کلاس تعریف کنه ک ، عروس لباس هندی تنش بود  (چقدر از عروس ایراد گرفت) تا آخر مراسم با لباس هندی چادر سفید سرش بود ، و اینکه مجلس هم مختلط بود حالا هم کلاسیک با ی احساس افتخاری تیپ خودشو توصیف کرد « من ک خیلی خوش گلم تو ماشین سریع ی رژ و ریمل زدم بعد هم مقنعه رو توی ماشین در آوردم  ، اونجا هم بای نیم تنه کرم رنگ بودم اصلا مانتو تنم نبود  بدنم هم سفید برفی  ، رقص حنا رو هم من رفتم همش هم وسط بودم وایییی بچه ها عروس ی طوری ب من نگاه میکرد با چادر بود با لباس هندی (اسم منو گفت فک کنین اسمم نارنجی هست) از نارنجی هم مذهبی تره از همون اون تا آخر چادر سرش بود 

واقعا ب من بر خورد 🙁😐 توی اون مجلس اگه بودم  ن با نیم تنه میرفتم  ن با چادر با کت و شلوار میرفتم چادر عیبش کجاست خب لباس هندی نیم تنه هست و دستای عروس کاملا پیدا بوده اونم دوست نداشته ک همه چیزم رو ب نمایش بزارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که چادر میپوشه رو مردم به عنوان مذهبی میبینن. اگه دوست نداری به عنوان مذهبی شناخته بشی، چادر نپوش. برعکسشم همینه، دوستت که نیم تنه میپوشه نمیتونه بیاد بگه من مذهبیم، کسی باور نمیکنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

دوستش گفته😐

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

تحویلش نگیر راه خودتو برو

مگه بقیه چادری ها عروسی نمیرن و نمیرقصن؟؟ مث بقیه آدمان فقط محرم نامحرم براشون مهمه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

حالا چون این بی حجابه بوده همه طرفشن که حالا یه چیزی گفته اگه چادری برعکس میگفت همه میخوردنش که پوشش هر کس به خودش مربوطه.ما هم یه عروسی،رفتیم عروس وسط جلسه بلند شد رفت نماز خوند اومد اینقدر پشت سرش حرف زدن آخه به شما چه 

خودت باش چرا انقدر رنگ‌عوض میکنی یجا چادر یجا نیم تنه و برهنه تو به جامعه چادری ها هم داری بد میکنی خودت باش ککون لق مردم دورنگی و ریا و تظاهر و حیله  خودتو اذیت میکنه