2777
2789
عنوان

قضاوتم نکنین ک ب من چه بهم بر خورد واقعا🥺🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمی کنم فحشه ، از بستی هیتر ها هست میزنن و زیر سوال بردنش خجالت میکشم

تا وقتی از اعتقاداتتون خجالت بکشید یعنی از صمیم قلب بهش باور ندارید مردم پشت اونی که با همه هست حرف میزنن پشت اونی که صف اول نمازم هست حرف میزنن

دمت گرم حرف حقه جوابی واسش ندارم🧡🥲🤷🏻

درک میکنم گاها من هم از اعتقاداتم خجالت میکشم چون اونقدر مثل همه نیست یا اغلب دید خوبی نسبت به دیدگاه من ندارن اما باید رو خودمون کار کنیم دیگه تا کی باید وانمود کنیم خودمون نیستیم؟

درک میکنم گاها من هم از اعتقاداتم خجالت میکشم چون اونقدر مثل همه نیست یا اغلب دید خوبی نسبت به دیدگا ...

دقیقا میشه تایپک بعد مو بخونی 

من از ی نفر خوشم میاد ب شدت اون مامانش مذهبیه ولی خودش معمولیه ، از خانم های سبک و جو گیر خوشش نمیاد میای راهنماییم کنی بگی چ کار کنم بعد از یک سال این دفعه ب دلش بشینم 🧡🧡

می‌خوام خودم باشم با چادر و عقاید خودم ، ی حسی بهم میگه این دفعه ممکنه ک درست بشه چون دفعه پیش خیلی کار هام مسخره بود💚😥🤦🏻

یه رنگ قلب 💜 تو بیوت هست آیدی من هم 🧡 هست اگه فنشون باشی میدونی کیو میگم چو فک کنم شک کردی دورت بگ ...

بیا بغلم آرمی🫂💜

آره شک کردم گفتم اسمشو نگفتی چون هیت میدن بعضی ها

:)

بنده خدا اصلا منظورش این نیست به شما هم با لحن طعنه اون حرفو بزنن ناراحت میشی

ببین عزیزم من کدوم کامنت ایشون رو ریپلای کردم ؟ 

استارتر گفت من مذهبی نیستم منم بهش گفتم مگه مذهبی بده ؟ خب فریضه های دینی رو انجام میدی اگه مذهبی نیستی پس چی هستی ؟ شاید اسی فکر میکنه مذهبی یعنی افراطی که میگه مذهبی نیستم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین عزیزم من کدوم کامنت ایشون رو ریپلای کردم ؟ استارتر گفت من مذهبی نیستم منم بهش گفتم مگه مذهبی بد ...

نه من اینطوری برداشت کردم که منظور دوستشون از مذهبی ، امل و افراطی بوده و حالت طعنه داشته وگرنه اگه منظورش صرفا مذهبی بود ناراحت نمیشد