2777
2789
عنوان

بیایین ببینین هم اتاقیم چی میگه

361 بازدید | 13 پست

دوروز پیش ساعت حددودای ۱۱ اینا بود هم اتاقیم داشت درس میخوند منم خوابم میومد گرفتم خوابیدم با همون چراغ روشن حالا دیشب منن داشتم درس میخوندم ی علم شنگه راه انداخته ک نه من با چراغ روشن خوابم نمیبره

هر صبحم از ۶ بیدار میشه انتطار داره هر وقت خولبش اومد چراغ خاموش شه ریده ب شب و روزم 

بنطرتون اگ دوباره امشب گفت زود چراغو خاموش کنیم چ ری اکشنی نشون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خابگاهتون کتابخونه ندارع ؟ 

بهش بگو عزیزم باید باهم کنار بیایم اگ قراره اینجوری باشه از ی ساعت همه ساعت خاموشی میزاریم ک اون موقع برق خاموش بشه ک کسی اذیت نشه

خابگاهتون کتابخونه ندارع ؟ بهش بگو عزیزم باید باهم کنار بیایم اگ قراره اینجوری باشه از ی ساعت همه سا ...

خب عزیزم اون ۶ بیدار میشه من ۱۰ عادیه ک من شبا زود خوابم نبره ت خوابگاه همه تا ۲ اینا بیدارن این میگ من باید ۱۰ ۱۱ بخوابم توام باید بخوابی

عزیزم یه ملافه ضخیم بکش جلوتختت چراغ مطالعه هم بگیر تاهروقت خواستی درس میخونی وبرای خوابت هم خاموشی  نزدن اذیت نمیشی

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

خب عزیزم اون ۶ بیدار میشه من ۱۰ عادیه ک من شبا زود خوابم نبره ت خوابگاه همه تا ۲ اینا بیدارن این میگ ...

ساعت دوازده بزارین واسه خاموشی خب توام زیاد بیداری تا دو 😐😂😂 فک کنمم بتونین اتاق عوض کنید 

درس خوندناتونو بزارین واسه همون کتاب خونه اگ باهم نمیسازیم راهی نیس دیگ باید قبل دوازده همه کاراتونو انجام بدین 

میدونی حرف من اینکه زور میگه

میدونم عزیزم واصلش اینه که سرساعت مشخص هرشب خاموشی بزنین وگرنه اینجوری بخوایین باشرایط هرکس ساعتش تغییرکنه خیلی بده چون یه باریکی ساعت ۸کلاس داره یکی عصرکلاس داره یکی امتحان داره ،واون راه حل من برای ارامش اعصابت بود 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

میدونم عزیزم واصلش اینه که سرساعت مشخص هرشب خاموشی بزنین وگرنه اینجوری بخوایین باشرایط هرکس ساعتش تغ ...

اره راست میگی ریده شده ب اععصابم بقیه ااتاقا با هم اتاقیشون خوبن تا نصف شب بیرونن این ععنتر خانم نصیب من شده صبح ۶ بیدار میشه سر و صدا میکنه در طول روز خواب الوام

اره راست میگی ریده شده ب اععصابم بقیه ااتاقا با هم اتاقیشون خوبن تا نصف شب بیرونن این ععنتر خانم نصی ...

فقط شمادونفرین؟باهم حرف بزنین سرساعت مشخص خاموشی بزنین ترجیحا تاقبل از۱۲.برای سروصدا هم گوش گیربگیر یاپنبه بذار🤣