2777
2789

بهترین چیزه.من مذهبی نیستم ولی درمذهبم میگن حجامت.متاسفانه توایران اهداخون میگن ک هیچ خاصیتی نداره گلبول خوب بد باهم خارج میسن.ولی درحجامت فقط خون کثیف خارج میشه احساس سبکی و جوونی داری برعکس خون دادن ک ازحال میری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون ها رو میاره پشت کمر بعد به مرور فضولاتش دفع میشهمثل مکانی که حجامت میکنید فقط خارج نمیشه

وقتی سرما میخوریم بادکش چیکار میکنه همه بادکش موقع سرما خوردگی انجام میدن از قدیم ؟

وقتی سرما میخوریم بادکش چیکار میکنه همه بادکش موقع سرما خوردگی انجام میدن از قدیم ؟

نه همه که نه

ولی آقای خیراندیش معروف میگن بادکش تو سرماخوردگی شدید خوب می کنه مربضی رو

کرسی هیلی خوبه تو سرماخوردگی برید زیرش تا قشنگ عرق کنید

نه همه که نهولی آقای خیراندیش معروف میگن بادکش تو سرماخوردگی شدید خوب می کنه مربضی روکرسی هیلی خوبه ...

منم بلدم و تو خونه موقع سرما خوردگی و... میندازیم

سلامتی و خوشبختی دخترم