2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر از رها کردن ی چیزی نتیجه دیدمجذب کردن و خاستن ی چیز هیچ وقت برام جواب نداد فقط رهایی و بیخی ...

کدوم خاستتو رها کردی و سمتت اومد؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

کدوم خاستتو رها کردی و سمتت اومد؟

کسیو دوس داشتم همش چکش میکردم مدتها و خبری ازش نبود همون ماهی ک بیخیالش شدم بهم پیام داد

گواهینامه میخاستم بگیرم هی استرس داشتم هر بار ک میرفتم امتحان .هی قبلش میرفتم تمرین .وقتی تمرین نمیرفتم کنسل میکردم..دیگه ی مدت نرفتم

اخر دیگه پروندم داشت باطل میشد میگفتم من ک ردم الکی بزار این بارم برم شوهرم سرکوفت نزنه بهم..همون بار قبول شدم

الانم ی چیزی هست نزدیک دو ساله تو تلاشم ولی نمیشه و مطططمئنم اینم باید رها کنم تا بشه ولی نمیتونم اصن همه فکر و ذکرم شده .کاش بتونم واقعا

کسیو دوس داشتم همش چکش میکردم مدتها و خبری ازش نبود همون ماهی ک بیخیالش شدم بهم پیام دادگواهینامه می ...

ممنون که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم. مشکل من مجردیه خیلی بهش فکر میکنم. چطور اون شخصی که دلم میخوادو جذب کنم؟؟

ممنون که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم. مشکل من مجردیه خیلی بهش فکر میکنم. چطور اون شخصی که دلم میخوادو ج ...

میدونی بنظرم ی مدت تا میتونی جذب کن

ب خودت برس.معاشرتتو با بقیه بیشتر کن .تو مهمونیا شرکت کن و ی جورایی خودت و مطرح کن.

ولی از ی جا ب بعد ک نشد رها کن .تفکرت این باشه ک خودت برا خودت کافیی .زندگیت همینطوریم خوبه .دلت اروم بگیره ک دیگه دغدغت اون نیست

ی کلیپ تو اینستا دیدم ک میگفت وقتی همه فکر و دغدغه و نگرانیت ی چیز میشه ،کائنات همه کار میکنه و تا جایی اونو بهت نمیده تا تو بفهمی بدون اون هم میتونی حالت خوب باشه و زندگیتو صرف بدست اوردن اون نکنی و رهاش کنی

نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌  

دکتر گفته معجزه میخواد 

هی داره بدتر میشه حالش 

توروخدااا دعا کنید براش و کمک کنید ادمای بیشتری ببینن تاپیکو

بیاید خدارو به تمام مقدساتش قسم بدید که بچمونو و سلامتیشو ببخشه بهمون 

هرکدوم ده عدد از ته دلتون بگید که بیام خبر خوب شدنشو بدم بهتون ان شاالله ❤️❤️

«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ فاطِمَةَ»

«بِحَقِّ الْحَسَنِ»

«بِحَقِّ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ»

«بِحَقِّ عَلِیّ ‌بْنِ مُوسى»

«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ»

«بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ»

«بِحَقِّ الْحُجَّةِ»

اا
میدونی بنظرم ی مدت تا میتونی جذب کنب خودت برس.معاشرتتو با بقیه بیشتر کن .تو مهمونیا شرکت کن و ی جورا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی چشم . من خیلی هم به سنم فکر میکنم داره ۲۶ سالم میشه