2777
2789
عنوان

معلم هست اینجا بیایید سوال دارم

519 بازدید | 23 پست

من رشته ام علوم تربیتیه ،الان دارم تو یه مدرسه ی ابتدایی ،غیردولتی کارورزی میرم .

بعد معاون مدرسه گفت اگه کارت خوب باشه و علاقه داشته باشی ممکنه بتونی اینجا بمونی .

معلم پایه دوم هم پارسال کارورز بوده ولی میگه یک سال کارورزی رفته 😑😑درصورتیکه کارورزی یک ماهه ،میگه بقیشو خودم اومدم ،بدون حقوق 😑

منم قصد داشتم بمونم ولی خب بهش فکر میکنم خیلی سخته که یک سال بدون حقوق برم بعد تا سال اینده ببینم چی میشه ،میزارنم پایه ی چندم 🥲

نظرتون چیه ؟

کلا روندش اینطوریه ؟

میدونید حقوق معلم های حدودا غیردولتی چقدره ؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

فقط فرار کن

اگه میخوای وارد اپ بشی یا باید ازمون استخدامی بدی یا از طریق خرید خدمات از خود اموزش پرورش که بعدا رسمی بشی...اینجوری عمرتو میذاری برای اینا کار مفت میکنی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فرار کناگه میخوای وارد اپ بشی یا باید ازمون استخدامی بدی یا از طریق خرید خدمات از خود اموزش پرور ...

یعنی چیکار کنم ؟

خرید خدمات چجوریه میشه یه توضیحی بدید

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
یعنی چیکار کنم ؟خرید خدمات چجوریه میشه یه توضیحی بدید

برو از خود اموزش پرورش شهرتون روند خرید خدمات رو بپرس

یا ازمون بده

عزیزم بعضی مدارس به معین یا همون کارورز حقوق میدن و گزینش هم رد میکنند چون بالاخره شما هم زحمت می‌کشی اما مفت کار کردن به مدت یکسال بی انصافی هست حقوق در مدارس غیر انتفاعی خیلی متفاوت هست نرمالش از ۷تومان تا ۱۱تومان همراه بیمه بستگی به سابقه دیدم کمتر هم میدن 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
برو از خود اموزش پرورش شهرتون روند خرید خدمات رو بپرسیا ازمون بده

ازمون که بنظرم الکیه ،اصلا ندیدم کسی قبول بشه بجز کسایی که سهمیه دارن😑

الان هم میتونم برم برای خرید خدمات یا قبل از شروع سال تحصیلی باید برم؟

منم کارورز هستم ولی جای گفته نشده حتما کارورزی یک ماهه

منم قرارهست یکسال برم درهرصورت یکسری افراد مثل ما را مدیری قبول نمیکنه پس مجبوریم همینجوری کار کنیم 

اگه پارتی نداشته باشی و هنوز مدرک کارشناسی نداشته باشی ممکنه چند سال مجبور بشی بری کارورزی

عزیزم بعضی مدارس به معین یا همون کارورز حقوق میدن و گزینش هم رد میکنند چون بالاخره شما هم زحمت می‌کش ...

خودم هم احساس میکنم اینکه یکسال الکی برم خیلی بی انصافیه بعد هر معلمی هم کار داره منو صدا میزنن 😑😑

ولی مطمئنا اگه بهشون بگم برام حقوق رد کنن قبول نمیکنن و میگن نه همینجوری باید بیایی

ازمون که بنظرم الکیه ،اصلا ندیدم کسی قبول بشه بجز کسایی که سهمیه دارن😑الان هم میتونم برم برای خرید ...

ازمون الکیه؟؟؟

من خودم با ازمون معلم شدم چند تا ارگان دیگم قبول شدم 

اگه درسخون نیستی بله برو برای خرید خدمات سوال کن

نیروی حق التدریسی حقوق چندانی نمیگیره تو مدارس غیر انتفاعی

منم کارورز هستم ولی جای گفته نشده حتما کارورزی یک ماههمنم قرارهست یکسال برم درهرصورت یکسری افراد مثل ...

وای خیلی سخته خب ،اینجوری هزینه رفت و امدم رو هم باید از جیب خودم بدم 

ازمون الکیه؟؟؟من خودم با ازمون معلم شدم چند تا ارگان دیگم قبول شدم اگه درسخون نیستی بله برو برای خری ...

شما قبل از ازمون سابقه کار داشتی ؟ یا سهمیه ؟

وای خیلی سخته خب ،اینجوری هزینه رفت و امدم رو هم باید از جیب خودم بدم

بله واقعا سخته حتی اینکه معلم اصلی بچه ها نیستی بیشتر اذیت میشی چون وظیفته که یادشون بدی ولی بعضی گوش به حرفت نمیدن ،نمیتونی خودت قانون بزاری براشون

هزار تا مشکل و سختی دیگه

ولی مجبوریم تحمل کنیم