2777
2789
عنوان

همسرم خیلی مهربونه ولی تک بچست و مادرشو زیادی دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 42 پست

چند وقته ازدواج کردید ؟؟

به مرور درست میشه بهش سخت نگیر

شوهر منم وابسته مادرش بود با وجود پدرش تمام خرج و مخارج و زحمت مادرش با شوهرم بود با اینکه به جزع خودش ۲ برادر و ۲ خواهر هم داشت اوایل خیلی با هم بحث داشتیم اما دیدم بد تر میشه با اینکه سخت بود خودم و زدم به بیخالی بعد یه مدت درست شد مادرش جای خودش و من جای خودم قرار گرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردید ؟؟به مرور درست میشه بهش سخت نگیرشوهر منم وابسته مادرش بود با وجود پدرش تمام خر ...

6 سال

اولاش باز کمتر بود الان سن مادرشم یکم رفته بالا بیشتر مراقبت لازم داره

وای متنفرم ازین مردا عشق من میگه تو کل طایفه منی من اسم کسی از خانوادشو نمی‌برم ک فک نکنه اونا و خود ...

اتفاقا مردی که خانواده شو راحت کنار بزاره مطمئنا شما رو هم یه روز کنار میزاره

مادرش اینطوری بارش اوزده،متاسفانه،والد سمی،باعث ایجاد حس عذاب وجدان و ی جوری مث همسر شما در مقابل وا ...

دقیقا اینجور آدما از حیوون کمترن،حالا باز مادرشوهر اسی خوبه وای مال من بازیگر اسکار بگیره شغال عوضی

همسرت به شما ظلم میکنه؟ یعنی رسیدگی افراطی برای مادرش انجام میده؟ یا اینکه نه در حد معقوله؟

نه اصلا

رسیدگیش به مادرش معقوله ولی یسری وقتا زیاد از حد فکرشو مشغول میکنه که باعث میشه حضورش کنارم کامل نباشه

نه اصلارسیدگیش به مادرش معقوله ولی یسری وقتا زیاد از حد فکرشو مشغول میکنه که باعث میشه حضورش کنارم ک ...

آهان پس از لحاظ فکریه. 

اگر اینطوریه همسرت باید تلاش کنه تا بتونه افکارش رو بیشتر کنترل کنه.

ممکنه نیاز باشه از یک مشاور خوب و کاربلد کمک بگیره.

نه اصلارسیدگیش به مادرش معقوله ولی یسری وقتا زیاد از حد فکرشو مشغول میکنه که باعث میشه حضورش کنارم ک ...

درواقع مخصوصا چون همسرت تک بچه هم هست و مادرش به تنهایی ایشون رو بزرگ کرده ، یجورایی احساس مسئولیت خیلی سنگینی تو خودش حس میکنه یا شاید حتی یجورایی حس گناه داره.

اگر افکار و ناراحتی های همسرت بیش از حد تعادله ، همسرت باید کم کم بتونه افکارش رو به تعادل برسونه تا خودش هم آرامش پیدا کنه.

اره فکر خوبیه اتفاق خودمم قصدشو داشتم بهش بگم بریم مشاوره

فقط دقت کنید مشاور خوبی باشه و بتونه درست راهنمایی تون کنه ، چون همه مشاورها خوب نیستن. 

این خیلی خوبه که همسرت قدرشناسه و قدر زحمات مادرش رو میدونه. 🌸

ولی اگر همسرت افکار افراطی داشته باشه یا خودش رو سرزنش کنه یا مدام احساس گناه کنه و ... ، میتونه اثرات منفی بذاره.