rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 عنوان ایا تا حالا تو اطرافیانتون کسی بوده با بی امکاناتی درس بخونه موفق شه 82 بازدید | 11 پست مثلا کنکور ۴۰۲ ای بوده باشه یا همین امسال پزشکی قبول شه؟ بنظرتون میشه با پی دی اف درس خوند ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1403/07/30 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 22240 امسال که نهاما پارسال دختر دختر خاله ام مهندسی نفت آبادان اوردچند سال پیش هم پسر عموم شیمی شیراز اورد
حساسیان عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4551 یعنی در حد کتاب کمک درسی ؟ اره بوده ولی pdfسخته خدایی از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
zaarzarii عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 185 بی امکاناتی خالی که نمیشهخیلیا روزانه کلی ازمون میدن کلاس قلمچیو مازو تستای زیاد تازه تو سمپادنمیگم نمیشها ولی سخته
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 امسال که نهاما پارسال دختر دختر خاله ام مهندسی نفت آبادان اوردچند سال پیش هم پسر عموم شیمی شیراز اور ... هووف خداروشکر بازم موفق شدن ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3066 این سالها نه خیلی سال پیش شوهرم از ۱۲ سالگی درس خونده و کار کرده و مجردی با چند تا از عموها و برادرش زندگی کردن و الان کارمند بانک هست
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 یعنی در حد کتاب کمک درسی ؟ اره بوده ولی pdfسخته خدایی اره چیکار کنم پول کتاب تستارو ندارم کتاباییم که دارم یا خیلی قدیمین یا اشتباه خریدم به دردم نمیخوره ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 بی امکاناتی خالی که نمیشهخیلیا روزانه کلی ازمون میدن کلاس قلمچیو مازو تستای زیاد تازه تو سمپادنمیگم ... هیچی دیگه پس کاری نمیتونم بکنم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 این سالها نه خیلی سال پیش شوهرم از ۱۲ سالگی درس خونده و کار کرده و مجردی با چند تا از عموها و برادرش ... خوشبخت ترین باشید عزیزم ماشالا بهشون ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
حساسیان عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 4551 اره چیکار کنم پول کتاب تستارو ندارم کتاباییم که دارم یا خیلی قدیمین یا اشتباه خریدم به دردم نمیخوره حق داری گرونن منم نخریدم قرض کردم چه رشته ایی هستی؟ از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6033 حق داری گرونن منم نخریدم قرض کردم چه رشته ایی هستی؟ موفق بشی الهی عزیزممن تجربی خوندم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙