2777
2789

اولین حالتای ویارتون چی بوده؟ 

من از هفته 5 غذا میخوردم احساس میکردم حالم ی جوری میخواد بشه. خییلی کم. بیشترم عصرا. بعد اخر 6 اولین بار بوی سیر برام غیر قابل تحمل شد و انگار بووی شدیدی ازش حس میکردم که بدم میومد. قبلا بوی سیر تازه میومد میگفتم به به دوس داشتم. دیشبم که همسری حموم بود رفتم چیزی بدم بهش تا درو باز کردم بوی شدییید حموم اذیتم کرد. انگار بوش سه برابر شده بود و شب که خوابیدم تا صب احساس میکردم یه چی از محتویات معده میاد تو دهنم. ببخشید یه جور ترش کردن . اینا ویاره یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدی بچه اش پسر

جدا من صبحا داشتم تهوع داشتم دختربود بچم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

منم اوایل به بوها خیلی حساس شده بودم تا اخرای هفته ۱۶ هرچی میخوردم بالا می اوردم😥

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
چون حالت تهوع عصر گاهی داره

عزیزم من کلا حالت تهوع دارم ،روزی چندبار بالا میارم.چیزای ترش دوست دارم.

میتونی حدس بزنی نی نی من چیه؟

چون حالت تهوع عصر گاهی داره

ربطی نداره عزیزم ،من سر هر دو تا بچم از صبح تا شب تهوع داشتم صبحا خیلی بدتر بود ،یکیشون دختره و یکی پسر

الا بذکرلله تطمئن القلوب