2777
2789
عنوان

ای وی اف

457 بازدید | 17 پست

سلام به همه مامانا و مامانای گل آینده.  من روز ۱۲ انتقال هستم ولی چیزی احساس نمیکنم . یه جنین دارم برام دعا کنید. آیا نداشتن هیچ احساسی دلیل خاصی داره؟؟

چندتا جنین گذاشتن برات؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه جنین تشکیل شد همونو گذاشتن

ایشالا ک میگیره توکل برخدا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مرسی پگاه جونم. خیالم راحت کردی . ایشالله گل پسرت صحیح و سالم بیاد تو بغلت😍💕

قربانت😘

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه

حتما حتما برات دعا ميكنم عزيزم...

توكلت به خدا باشه

ايشالا كه مثبته،منم با ivf باردار شدم و هيچ حسي هم نداشتم ولي خداروشكر مثبت بود 

اميدوارم خبر خوب بارداريتو بياي بدي 😊

...I faith to myself
حتما حتما برات دعا ميكنم عزيزم... توكلت به خدا باشه ايشالا كه مثبته،منم با ivf باردار شدم و هيچ حس ...

مرسی فاطی جون‌. منم برای سلامتی خودت و بچه ی عزیزت دعا میکنم. شنبه آزمایش دارم.  یکمی دلم گرفته ولی حرفات تا حدودی آرامم کرد. مرسی گلم😘

سلام خانمی خوبی منم امروزروز۱۰انتقالمه بی بی چک زدم منفی بودخیلی نگرانم و دپرس😂😂😂😂اخه چرا...بی بی قطعیه روز۱۰؟شمابی بی بزن عزیزم

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
سلام خانمی خوبی منم امروزروز۱۰انتقالمه بی بی چک زدم منفی بودخیلی نگرانم و دپرس😂😂😂😂اخه چرا...بی ب ...

سلام عزیزم. روز دهم برا بی بی چک گذاشتن خیلی زوده من قصد داشتم تا روز شنبه که آزمایش میدم بی بی چک نزارم ولی الان اولین لک پریودیمو دیدم دیگه نیازی به هیچ کدومشون ندارم. ایشالله که شما موفق باشید و به خواستت  برسی🙏

سلام عزیزم. روز دهم برا بی بی چک گذاشتن خیلی زوده من قصد داشتم تا روز شنبه که آزمایش میدم بی بی چک ن ...

نا اميد نشو هر لكي كه لك پريود نيست عزيزم،خيليا بودن لك ديدن و باردار بودن...

من خودم كه تا سه ماهگي همش لك ميديدم...

از امام حسين بخواه فردا اربعينه ،ايشالا كه مثبته ...

فقط اميدت به خدا باشه و دعا كن

مطمئن باش در اوج نا اميدي خدا دستتو ميگيره

...I faith to myself
سلام خانمی خوبی منم امروزروز۱۰انتقالمه بی بی چک زدم منفی بودخیلی نگرانم و دپرس😂😂😂😂اخه چرا...بی ب ...

خيليييي زود بي بي رو زدي مشخص نميكنه كه عزيزم 

٤ يا ٥ روز ديگه مجددا بزن ايشالا كه مثبته

...I faith to myself