2777
2789
عنوان

قبول کنم

138 بازدید | 17 پست

اگر تاپیک چند هفته پیشم رو دیده باشین یه موضوعی بود الان باید دوباره بگم 

ببینید ما سه سال باهم بودیم پدرش از اوناس که حرف حرف برادرشه و خیلی تعصبیه سر داداش و اینا یه سال پیش که تازه دو سال از رابطمون میگذشت اصرار بر این داشت که پارتنرم با دختر عموش که دختر داداش بزرگترشه باید ازدواج کنه پارتنرم زیر بار حرفاشون نرفت به گفته خودش هرشب جنگ داشتن بعد یهو این قضیه اروم گرفت تا یک ماه پیش الان از رابطمون سه سال میگذره یه ماه پیش دوباره باباش برگشته میگه نمییخای نامز کنیی فعلا سن پارتنرم و نه حتی من به ازدواج نرسیده ولی پدرش اصرار داره با دختر عموش از همین الان نامزد کنن که دیگه نتونه از این در بره پسرش رضایت نداده یه ماه پیش اومد پیشم از سر ناچاری گفت نظرت چیه نامزد کنم به دختره بگم با توافق هم جداشیم از اون من دعوا راه انداختم واقعا قلبم شکست نه از کار باباش از اینکه به فکر نامزدی افتاده دلم شکست اون شب گفتم دیگه نمیخام ببینمت مگر اینکه بیای خاستگاری بعد اون شب اون هی پیام تماس میگرفت تا سه هفته جواب نمیدادم طاهرا یه هفته بعد دعوامون هم نرفته خونه یه هفته بیرون میخابیده میگفت اگه خانوادت بدون پدرم بیام خاستگاری راضی نمیشن و حق هم داره هنوز سن من و اون به ازدواج نرسیده با پدرشم بیاد خانوادم رضایت نمیدن تو این سن چه برسه بدون باباش بیاد

گیر داده شماره مادرت بده مامانم زنگ بزنه میخاد مامانمو راضی کنه نمیدونم دیگه پدرش راضی شده یا نه بنظرتون شماره بدم اون میگه مادرم طرف منه من هم مادرشون رو میشناسم هم مادر ایشون و هم مادر من در جریان رابطمون هستن پدرش هم همینطور ولی نمیدونم چرا اینطوریه الانم. نمیدونم ازش میپرسم پدرت رضایت داد جواب درست نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو بچه این بیخیال شید به نظرم

پدر مادرش راضی نیستن خودشم الان یه هفته بیرون می‌خوابه بعداً که خرس از پل گذشت میگه تو اویزونم شدی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

یه کاری کنید که دختر عموش بفهمه شما با هم هستید و بدونه عاشق همدیگه اید . دو تا استوری که دختر عموش ببینه . اصلا چرا پسره نمیره به دختر عموش بگه من عاشق یکی دیگه ام ؟ احتمالا عموش پولداره و هدف بابای پسره پول برادرشه . میخواد دختر برادرشو برای پسرش بگیره که پسرش پولدار بشه . 

ببین اگه واقعا دوستش داری و عاشق همیدنزارید از دست برید حیفهبا جون و دل بچسبید به هم اگه واقعا عاشقی ...

عاشقشم بخدا تو یه ماه سه کیلو کم کردم من با اب هم وزن اضاف میکنم اونممم میخاد ولی میترسم مامانش حرف بزنه بعد باباش یه کاری کنه به هم بخوره میترسم

یه کاری کنید که دختر عموش بفهمه شما با هم هستید و بدونه عاشق همدیگه اید . دو تا استوری که دختر عموش ...

به احتمال خیلی زیاد بدونه با منه دختره نمیدونم مخالفه یا موافق نمیدونم دختره خام باباش شدهه تصمیم باباهاس

هردو بچه این بیخیال شید به نظرمپدر مادرش راضی نیستن خودشم الان یه هفته بیرون می‌خوابه بعداً که خرس ا ...

اون خونه نبود چون باباش مخالف بود با باباش دعواش شده من سه ماه جواب تلفونشو نمیدادم مامانش هم موافقه پدرش ابراز موافقت یا مخالفت نمیکنه 

به احتمال خیلی زیاد بدونه با منه دختره نمیدونم مخالفه یا موافق نمیدونم دختره خام باباش شدهه تصمیم با ...

پسرهوقطعا با حمایت خانواده میتونه ازدواج کنه . باید کاری کنه نه سیخ بسوزه نه کباب ‌. هم باباش و عموش راضی بشن هم حمایت خانواده رو از دست نده . پادشاه ها یه نقطه ضعف دارن . همیشه پادشاه تحت نفوذ ملکه س . تو خانواده پدر پادشاهه مادر ملکه س . اگر حریف پادشاه نمیشید برید سراغ ملکه . 

اون خونه نبود چون باباش مخالف بود با باباش دعواش شده من سه ماه جواب تلفونشو نمیدادم مامانش هم موافقه ...

سنت کمه از پونزده سالگی که باید به فکر درس و کنکور می‌بودی فکر ازدواج بودی پسره که بدتر پسرا همیشه بچه هستن عزیزم

اصلا پسره شغل و درامدی داره چون این پدر بعید می‌دونم از بچش حمایت کنه

در کل داستان خواهی داشت

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

پسرهوقطعا با حمایت خانواده میتونه ازدواج کنه . باید کاری کنه نه سیخ بسوزه نه کباب ‌. هم باباش و عموش ...

برا همین میگم شاید تو این مدت باباش راضی شده باشه چون یه هفته که نمیرفته خونشون مادرش خیلی حالش بد میشه بعد اصرار میکنه به پدره ولی بازم نمیدونم قبول کرده یا نه ازش میپرسم بابات راضیه میگه تو کاریت نباشه من میگم اقا الان بیاد که چی؟؟ خب الان احتمال اینکه پدرم موافقت نکنه بیشتره واقعا جایی برای مخالفت نداره این رابطه 

سنمون کمه پسره هنوز کار نمیکنه پزشکی میخونه ۲۱ سالشه خب طبیعیه بابام رضایت نده حالا فکر کن بدون پدرش بیاد اگه بدونه پدرش رضایت نمیده پدر منم مخالفت میکنه دیگه