2777
2789

دیشب کتری رو پر کردم و گذاشتم رو اجاق گاز که دمنوش گل گاوزبون درست کنم، 

بعد هم خودم رفتم سراغ پسرم تا بخوابونمش.،کمی طول کشید

شوهرمم داشت قلیون میکشید، 

حس کردم که بویی میاد ولی کفتم که حتما برای قلیونه

از اتاق که اومدم بیرون ، رفتم سراغ شوهرم چند لحظه کنارش بودم. تا وارد آشپزخونه شدم، فقط نور دیدم چون یخجال جلو دیدش رو گرفته... 

دیدم که کل صفحه گاز آتیشه..😨

خواستم داد بزنم خودم رو کنترل کردم ، فقط به شوهرم گفتم بدو‌بیا... 

دستگیره ی شعله پخش کن پلاستیکی بود شعله ی زیر کتری گرفته بود بهش.... 

یعنی واقعااااااا خدا بهمون نظر کرد... 

قشنگ داشت از اجاز میرخت پایین گرده های اون پلاستیک آب شده😩

کلی دست پاچه شده بودم ولی باید خونسرد زفتار میکردم

اگر دیرتر متوجه میشدم.. درجا فرشم آتیش میگرفت😢

پردم.... وای خدایا چقد وحشتناک بود...

حالا مگه بوی دودش میرفت... 

ترو خدا خیلی مراقب باشید واقعاااا کار یکبار پیش میاد.... 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که به خیر گذشت

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خدا رو شکر که به خیر گذشت

اره واقعا بخیر گذشت😢

الان هم یادم می افته تنم میلرزه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

حواست کجا بود زن 😂😂

والا این بچه حواس برام نزاشته... 

شب که میشه فقط گریهههه 

میگفتن ۴ ماهش بشه اروم‌میشه انگار نه انگار

نمدونم چرا حس کردم اینقدام ک گفتی خطرناک نبوده

عزیزم آنیش سوزی همیجوری میشه دیگه 

از یه چیزه کوچیک شروع میشه...

خدا واسه کسی نخواد

وای منم تجربشو داشتم اوایل ازدواجم خیلی شوت بودم تو آشپزی اون موقع تو یه محیط نظامی زندگی میکردیم غذا میزاشتن رو گاز میرفتم می‌خوابیدم بعد خونه هم بزرگ اتاق خوابا کلی فاصله داشت از آشپزخونه یه بار بیدار شدم دیدم یه هاله سیاهی به ارتفاع سی چهل سانت تا سقف تشکیل شده 

اول فکر میکردم خواب میبینم نمی‌دونم چطور همسایه ها زنگ نزده بودن آتش نشانی اینقد دود داده بود که نگوووو

فقط شانس آوردم شوهرم ماموریت بود تا چند روز خونه بو گرفته بود...خخخخ

وای منم تجربشو داشتم اوایل ازدواجم خیلی شوت بودم تو آشپزی اون موقع تو یه محیط نظامی زندگی میکردیم غذ ...

😂😂😂😂

ترو‌ببخشید نمیدونم چرا فقط داشتم‌در حین خوندم میخندیدم🤭🤭🤭

بازم خداروشکر خودت چیزت مشد🙄😀

😂😂 خب بخوابونش

سرررتقه 🤩😬

قششنگ باید حساااابی سرویس کنه بعد بخوابه😵‍💫

کلی مراحل باید طی بشه تا آقا👼🏻 راحت بخوابه😀