2777
2789

سلام مامانای عزیز

من دیروز سونو ۱۲ هفته داشتم، سونو واژینال هم داشتم برای طول دهانه رحم، طول دهانه رحمم ۲۷ بود تو ۱۲ هفته، دکتر گفت قابل قبوله اما دو هفته دیگه باید تکرار کنی، کسی اینجوری بوده طول دهانه رحمش بیشتر شده باشه؟ خیلی نگران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن عزیز اصلا کارای سنگین انجام نده زیر 25 رو سرکلاژ میشه، شما سرکلاژ شدی.؟ در هرصورت استفاده از توالت فرنگی، حتی حمام صندلی بزار بشین، اصلنم سرپا نمون 

لطفا اگر دیدی دکتر عاقلانه نیست متخصص برو من تاپیک قبلم گفتم چیشده امروز نوبت متخصص دارم کاش ازاول متوجه رفتاردکترم میشدم میرفتم جایی دیگه که چندروز سرتاپام استرس ونگرانی انشالله بارداری خوبی داشته باشی ونینیتو صحیح وسلامت بغل بگیری واسه دوقلوهای منم دعا کن ❤