2777
2789
عنوان

مرغ عشق بازها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 23 پست
جثشون زیاد تغییری نمیکنه ها فقط سنشون میره بالا، تقریبا سه چهار ماهگی دیگه معلوم میشه نرن یا ماده

ممنون از اطلاعاتت

زرده ک مطمینم کم سن تره از رنگ پا و چشمش فقط جنسیت رو نمیدونستم چون دماغش سفیده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ممنون از اطلاعاتتزرده ک مطمینم کم سن تره از رنگ پا و چشمش فقط جنسیت رو نمیدونستم چون دماغش سفیده

خواهش میکنم، اگه کامل سفیده که همون ماده هست

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی براشون بگیرم لوازم جانبی

هیچی ندارن جز ابخوری و دون خوری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خواهش میکنم، اگه کامل سفیده که همون ماده هست

بیا این عکسم ببین لطفا

چی براشون بگیرم لوازم جانبیهیچی ندارن جز ابخوری و دون خوری

تاب ، نردبون، کف دریا حتما بگیر با گیره ی مخصوصش وصل کن تو قفس هم کلسیم داره و هم چون دوس دارن همش یچیزیو بجون براشون خوبه و نوکشونو هم نمیذاره بلند شه ، سبزی هم دوس دارن جعفری و اسفناج و اینا ، چند وقت یکبارم ظرف اب براشون بذار خودشونو بشورن، مرغ عشقای من هر روز از ظهر تا شب ازادن تو خونه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
تاب ، نردبون، کف دریا حتما بگیر با گیره ی مخصوصش وصل کن تو قفس هم کلسیم داره و هم چون دوس دارن همش ی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

فقط از کی و چطور دست اموز میشن ک بتونم از قفس در بیارمشون فرار نکنن

ممنون عزیزم از راهنماییتفقط از کی و چطور دست اموز میشن ک بتونم از قفس در بیارمشون فرار نکنن

الان اصلا دستی نیستن؟ هر چی کوچیک باشن بهتر یاد میگیرن بزن تو نت طریقه دستی کزدن مرغ عشق قشنگ توضیح میده

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩