2777
2789

از نظر مالی زیاد مشکل ندارم اما خوب واقعا سخته منن دوست دارم تو این سن هم ب تفریحم برسم هم درسم ک هردوشون ام خرج داره تو کشوری ک ما داریم زندگی می‌کنیم دانش آموزانش وضعیت مالی‌شان بیشتر از ۱ کلاس اضافه و شهریه ی مدرسه رو نمیده 

بعدم دوست دارم از همین آلان کسب درآمد داشته باشم اعتماد ب نفس آدمو میبره بالا خیلی کمک کننده اس ولی یا با شرایط ی دانش آموز قبول نمیکنن از طرفی ام میترسم ب درسم لطمه وارد بشه 

افرین با این طرز فکر حتما موفق میشی

لذت بردم.

اما فلا فقط به درست فکر کنی خیلی بهتره درگیر مسائل دیگه نشو

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان رو تا مبتدی رو ب بالا بلدم کلاس رفتم تا متوسطه دوم رو اوکیم گفتم ی پیج بزنم برای تدریس زبان پایه های متوسطه اول 

اون دانش آموزانی ک کلاس نرفتن و برا امتحانای مدرسه میخونن خودشون خیلی تو مدرسه خودم نیاز دارن ب این مورد 

اما میترسم ضایع شم و اصن کسی قبول نکنه 

زبان رو تا مبتدی رو ب بالا بلدم کلاس رفتم تا متوسطه دوم رو اوکیم گفتم ی پیج بزنم برای تدریس زبان پای ...

تدریس و حالت توضیح دادنم خیلی اوکیه دوستام همه میگن بهتر از معلم توضیح میدی استعدادشو داری اما مشکل اینجاست ک میترسم 

افرین با این طرز فکر حتما موفق میشیلذت بردم.اما فلا فقط به درست فکر کنی خیلی بهتره درگیر مسائل دیگه ...

ممنونمم🥺 بخدا منم میخوام درس بخونم با درس برسم ب جایی ولی مگه نمی‌بینید چقد ی دانش آموز باید تحت فشار باشه چقد درد و مرض می‌گیره ب خاطر ی کنکور چه زجری بهش میدن 

بعد تازه کسایی مث منم هستن ک مجبورن تو مدرسه دولتی درس بخونن حتی روشون نشه تو این اوضاع اقتصادی از خانوادشون پول کلاس و مشاور نخواد🥹

ممنونمم🥺 بخدا منم میخوام درس بخونم با درس برسم ب جایی ولی مگه نمی‌بینید چقد ی دانش آموز باید تحت فش ...

ن که نباشه و خانوادم پول ندن نهه ولی خوب اونا ک نمیتونن همیشه بچشونو ب بهترین نحو اونم تو این اوضاع ساپورت کنن 

میخوام هم کمکی کنم ب خودم و خانوادم هم درسمو ادامه بدم