2777
2789
عنوان

معجزه امروز من 😍😍

271 بازدید | 12 پست

من شلوار نداشتم برم دانشگاه 

کلا دو تا شلوار دارم یک لی با ی مدرن ک مدرن برام تنگ بود حشتکش هم پاره بود نمیدونستم چیکار کنممممم با لی نمیشه. رفت سر کار

امروز صبح بیدار شدم خیلی بخود ب خود تو لباسای مامانم ی شلوار تنگ برا خودم پیدا کردم حالا مامانم خودش هم نمیدونه این شلوار از کجاس و ب طرز عجیبی سایز من شده مامانم خیلی چاقه و این سایز من شد عجیبه 

انگار مال خواهرم بوده ک مونده

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

استارتر منم یاد یه خاطره این مدلی افتادم میدونم چقدر آدم خوشحال میشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یه زمانی چندین سال پیش وضع مالیمون خیلی خراب بود تاپیکای اولم رو چک کنید متوجه می شید در چه حد دستمون تنگ بود....من تازه کار پیدا کرده بودم و کفشم پاره بود و شلوارم شل شده بود از کمرم میفتاد پایین نمیدونید با چه خجالتی میرفتم محل کارم...یه روز غروب که از سرکار اومدم خونه دیگه بغضم ترکید و به خدا گفتم من رو میبینی؟ خودت یه پولی برسون...به خداوندی خدا ساعت ۱۰ شب زنگ در رو زدن...پسرِ دوست بابام بود...گفت شماره کارت پدرت رو بده ۵۰۰ تومن بهش بدهکارم همین الان با گوشی واریز کنم...اونموقع با ۵۰۰ تومن میشد یه کارایی کرد تقریبا اوایل سال ۹۸... خلاصه پول رو زد و منم فرداش رفتم کفش و شلوار گرفتم و خلاصه گره کارم باز شد اما هنوز که هنوزه بعد از گذشت چند سال بابام میگه من یادم نمیاد به فلانی پول قرض داده باشم تازه اگر داده باشم هم اون آدمی نیست که همین جور خودجوش بیاد قرضش رو ادا کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خدا رو شکرمن خیلی ذوق میکنم با این تاپیکا

عزیزم این حرف رو سرسری و از روی با عرض شرمندگی باد معده نمیگم بلکه با تک تک سلولای بدنم تجربه کردم...اگر واقعاً دل به خدا بدیم اول به یاری خدا و بعد با کمک قدرت ذهن و روح (که ودیعه الهیه) میتونیم معجزه رقم بزنیم

عزیزم این حرف رو سرسری و از روی با عرض شرمندگی باد معده نمیگم بلکه با تک تک سلولای بدنم تجربه کردم.. ...

قبول دارم

نمیخواستم بگم ولی الان ما ده هزار تومن تو کارت شوهرمه

ولی گفتم خودت بساز 

خودت کمک کن

دیروزم شوهرم گفت معلوم نیست حقوق بدن یا نه

خیلی دلم میخواد قانون جذب رو یاد بگیرم ولی بلد نیستم

قبول دارمنمیخواستم بگم ولی الان ما ده هزار تومن تو کارت شوهرمهولی گفتم خودت بساز خودت کمک کندیروزم ش ...

عزیزم انشالله کارتتون لبریز از پول بشه

من قانون جذب رو چنل امیر شریفی یاد گرفتم

شنیدم خیلی خوبهممنون مهربونم

خواهش میکنم

شادکام،موفق و پر جذب باشید دوست خوبم