2777
2789
عنوان

تو دوره عقدیم و تولدشه کادو چی بدم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 43 پست
کلاه روان نویسدستبندساک باشگاهوسایل باشگاه غذای دستپخت خودتصندل ست لباس زیر

یچزای گفتی ک عمرا بشه داد چین اینا اخه😂

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا فوق العاده انرژی مثبت به زن و مرد میدههر کی گفته غلط کرده

عزیزم از نظر علمی ثابت شده طلا در مردان باعث کاهش گلبول قرمز میشه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

ری اکشنتون ب نظرات باعث جلب توجه امضاتون شد برام 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

خب چرم بده قاب موبایل بده خودت اصلا فک کن به سرتا پای پسرا دقت کنی چیز دیگه ای لازم ندارن واقعا 

میخوای دوباره لباس بگیر 

ادکلن و عطر حالا هرچی چه میدونم والا گفتی چی خوبه ماهم میگیم خودت نمیتونی سلیقه به خرج بدی اخه عزیزم 

عزیزم از نظر علمی ثابت شده طلا در مردان باعث کاهش گلبول قرمز میشه.

بیخیال بابا این خرافات چیه

من واسه نامزدم دائم طلا میخرم

روز به روزم بهتر میشه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اره خیلی هم خوبه میتونی گل و کیک هم بگیری یا ی میز‌ تو کافی شاپ رزرو کنی از قبل برات تزیین کنن سورپر ...

ی سوال فک کن کافه رزو کردم من برم بشینم اونجا با کیک تا بیاد یا وایسم یجا بیاد بشینه بعد کیکو بزارم جلوش 

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

بیخیال بابا این خرافات چیهمن واسه نامزدم دائم طلا میخرمروز به روزم بهتر میشه

هر راحتید عزیزم. بهتر شدن روحی بخاطر کادو چیز طبیعیه.و مطمینن نامزتون بخاطر داشتن شما و گرفتن کادو از شما باید هم خوب باشه .

مشکلات درونی و جسمی منظورم بود که. تحقیقات علمیش. هم موجوده. میتونید سرچ کنید .