پسرم شب اضطراب گرفته بود گريه ميكرد يه وضعي كه ما بمبريم چي ميشه چقدر قرار بميريم دوباره زنده بشيم يه بارم چند روز پيش اينجوري شده بود خيلي ترسيدمًداد ميزد من نميخوام بميرم حوصله ام سر ميره انقدر وحشت داشت گفت كسي چيزي گفته ميگه نه
شوهرم در مورد جنگ حرف ميزنه اين خيلي ميترسه ممكنه لخاطر اون باشه
بگو برو پیش همسنو سالای خودت بحث سیاسی راه بنداز بچه چه گناهی کرده استرس جنگ رو بکشه این وسط
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بدتر از این بشه ؟؟ همین الانش هم افتضاحه. من ۳تا بچه ی این سنی دارم،دوتا شون استرسی هستند ذاتا.مدام پای اخبارن،ولی با شوخی و خنده جوک میسازن برای جنگ. اون وقت پسر شما دراین حد ترسیده،قطعا مشکل جدی هست
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هم کلاسی هاشون هم تاثیر داره پسرم تو تاریکی خیلی می ترسه میگم چرا می ترسی میگه مامان آخه جن داره تاریکی می ترسم منم گفتم همش چرت و پرته گفت نه مامان هم کلاسیم گفت جن واقعیت داره حتی تو قرآن هم اومده
بدتر از این بشه ؟؟ همین الانش هم افتضاحه. من ۳تا بچه ی این سنی دارم،دوتا شون استرسی هستند ذاتا.مدام ...
پسر من خيلي استرس و اضطراب داره هميشه كه مدرسه ام دير ميشه معلم دعوا مبكنه اونم مقصر شوهرمه چون بت من اين كار كرده من پيش اًن يا وقتي زنگ ميزنم استرس ميگيرم
براش از بهشت بگو. از خوبیای اونجا. چیزایی که توی قرآن و روایات هست. اصلا درمورد جهنم صحبت نکن. از مه ...
قبلا پيش نيومده در اين مورد حرف بزنيم احساس ميكنم بعد از بچه دوم خيلي از پسرم دور شدم و اون احساس خلا ميكنه بعد كه حالش خوب شد رفنيم تو تختش گفت كنار من بخواب براش كتاب خوندم كلي حرف زديم بعد خوابيد