2777
2789
عنوان

وای توروخدا همین الان بهم راهکار بدین وگرنه خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 45 پست
چقدر باهوشی😍رمز با هوش بودنت چی میتونه باشه😍الان دقیقا از کجا فهمیدی من ضعیفم نابغه؟؟؟مشکل من اینه ...

چرا باید این موضوع انقدر برات مهم باشه، بچه ات کوچیک باشه انقدر براش قضیه رو سخت نکن اینجوری پیش بره یه دختر ضعیف تحویل جامعه میدی، آسمون به زمین اومده ، همه بچه ها یه دوستانی دارن که شاید سال دیگه همو نبینن یه کلاس دیگه بیفتن، مگه اون کلاس دو نفر فقط هستن که نگرانی دخترت تنها باشه

دخترت هم گریه می کرد باید می گفتی دخترم من می دونم تو چقدر دختر خوبی هستی و می تونی خیلی دوست برا خودت پیدا کنی می گفتی با کنار دستیت صحبت کن و باهاش دوست شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید این موضوع انقدر برات مهم باشه، بچه ات کوچیک باشه انقدر براش قضیه رو سخت نکن اینجوری پیش بره ...

ببین دختر من ۵سالشه و تقریبا میتونم بگم تاحالا هیچ دوستی نداشته

از ماه ها قبل منتظر بود بره پیش دبستانی و دوست پیدا کنه

بعد این خانوم خودش گفت بچه هامون بشینن پیش هم خودشم اسامیشون رو داد به مدیر

بعد دختر من کلی ذوق داشت تو این چند وقت….حالا یهویی دوستش رو بردن یه جای دیگه و این تنها مونده…خب مشخصه خیلی ناراحت میشه

من خودمم همه اینارو میدونم ک باید براش توضیح بدم و این چیزا ولی خب بچه ست و ناراحت میشه البته میدونم اگه براش بغل دستی بذارن  خوب میشه با اونم دوست میشه

ولی مربیش میگه باید چند روز صبر کنید

تو این مدت این بچه کلا تنهاست هم تو کلاس هم زنگ تفریح 

بعدم کلا فاز این خانومو‌ درک نکردم اصلا از اول نباید میگفت باهم باشن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
نکن با خودت اینکارو، این موضوعات ارزش نداره حتی بهش فکر کنی چه برسه خودکشی کنی

ن بابا خودکشی ک اصطلاح بود

کلا این قضیه برام نهم نیست بهشم گفتم دوست جدید میاد و فلان کلی قصه براش تعریف کردم

از خودم ناراحتم اقلا از اول نباید با این خانومه اوکی میشدم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
ببین دختر من ۵سالشه و تقریبا میتونم بگم تاحالا هیچ دوستی نداشتهاز ماه ها قبل منتظر بود بره پیش دبستا ...

فاز اون خانوم هر چی بوده تو نمی تونی بگی چیکار کنه، پس بهتره به دخترت کمک کنی دوست های دیگه پیدا کنه، بچه ان دیگه دو سه روز دیگه چند تا دوست دیگه پیدا می کنه اصلا اون دختره یادش نمیاد 

فاز اون خانوم هر چی بوده تو نمی تونی بگی چیکار کنه، پس بهتره به دخترت کمک کنی دوست های دیگه پیدا کنه ...

اره ولی تا اون موقع اذیت میشه و من از چشم اون خانوم میبینم

امروزم حتما باهشا صحبت میکنم میگم اگه از اول نمیخواستی اصلا نباید اینارو کنار هم مینشوندی

انقدر دخترتو به خودت وابسته نکن 

مامان منم اینجکر بوو چقدر اذیت میشدم سد دوست و رفیق

بابا دست از سرمون بردارید بزارید خودمون انتخاب کنیم😐

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
از الان همه چیز رو سخت نگیر که پیر میشی، مدرسه انقدر کاراهای عجیب و غریب داره که این مسئله توش گم می ...

یعنی بنظرت من حیلی سخت گرفتم؟ اصلا تحمل ناراحتی دخترمو ندارم

بازم میگم اصلا شخص اون بچه هه مهم نیست

رفتارهای اون حانوم و اینکه باعث ناراحتی بچم شد رو اعصابمه

بعضیا خیلی مودین به حدا

انقدر دخترتو به خودت وابسته نکن مامان منم اینجکر بوو چقدر اذیت میشدم سد دوست و رفیقبابا دست از سرمون ...

تقصیر من چی بود عزیز

دحترم اصلا به من وابسته نیست

تقصیر من چی بود عزیزدحترم اصلا به من وابسته نیست

شاید دختر اون خانم نخواسته دیگه با بچه تو دوست باشه

حتما نباید از اول کنار یکی بشینی تا آخر با همون دوست بمونی که     

به دخترت یاد بده خودش باید دوستشو انتخاب کنه

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
یعنی بنظرت من حیلی سخت گرفتم؟ اصلا تحمل ناراحتی دخترمو ندارمبازم میگم اصلا شخص اون بچه هه مهم نیسترف ...

اینقدر بچه رو بد عادت نکن همه بچه هاشون رو دوست دارن ولی دلیل نمیشه که بخاطر این موضوع بخوان ناراحت باشن

من بهت قول میدم، از هفته بعد حتی دخترت یه لحظه هم به این قضیقه فکر نکنه تو خودت رو داری پیر می کنی بزار بچه بچگیش رو بکنه همه چیز که نباید طبق خواسته بچه ها باشه اونا هم باید مقتضای سن شون سختی بکشن

شاید دختر اون خانم نخواسته دیگه با بچه تو دوست باشهحتما نباید از اول کنار یکی بشینی تا آخر با همون د ...

چجوری یادش بدم

شما خودت بچه بودی این تجربه رو داشتی؟حست چی بود؟ لطفا بگو شاید کمکم کنه

البته اینم بگم من زورش نکردما

بچه هامونم از قبل همدیگه رو میشناختن

من گفتم تو محیط مدرسه راحت باشه خودشم خیلی اسقبال کرد وگرنه اصلا اجباری از طرف من نبود

اینقدر بچه رو بد عادت نکن همه بچه هاشون رو دوست دارن ولی دلیل نمیشه که بخاطر این موضوع بخوان ناراحت ...

مگه من چیکار کردم ک بدعادتش کردم؟😁