2777
2789
عنوان

وای توروخدا همین الان بهم راهکار بدین وگرنه خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 45 پست
چجوری یادش بدمشما خودت بچه بودی این تجربه رو داشتی؟حست چی بود؟ لطفا بگو شاید کمکم کنهالبته اینم بگم ...

مامان من انقدر قربون صدقم میرفت  (به اندازش خوبه)فک کن اگه میوفتادم زمینو زمانو به هم میریخت   اجازه نمیداد با دوستام بازی کنم    اگه پارک میرفتم میرفتم سر سرسره صدبارررر میگفت مواظب باش   ای وای الان میوفتی و ..   همینا باعث شد من شدیدا وابسته مامانم باشم اولا که مدرسه اذیتم میکرد  دوری از مادر  همرو به چشم غریبه و دشمن میدیدم یعنی همه جز مادرم شر منو میخوان   فکرم این بود 

به مرور زمان خوب تر شدم    اجتماعی شدم       

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
خوب همین که دل به دلش میدی ناراحت میسی بد عادت میشه باید بزاری خودش مشکلش رو حل کنه نتونست از تو و م ...

من ک گفتم پیش دخترم اصلا بروز ندادم  و خیلی عادی برخورد کردم بعد از اینکه اون با گریه خوابید اعصابم خورد شد

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من انقدر قربون صدقم میرفت (به اندازش خوبه)فک کن اگه میوفتادم زمینو زمانو به هم میریخت اجازه ...

اها نه از این لحاظ من اصلا اینجوری نیستم دلیلشم اینه خودم تو بچگی تجربه شمارو داشتم

و خداروشکر اصلا وابسته نیست

فقط با این دوستش خیلی خوب بود بخاطر همین یهویی جداشون کردن ناراحت شد

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
اها نه از این لحاظ من اصلا اینجوری نیستم دلیلشم اینه خودم تو بچگی تجربه شمارو داشتمو خداروشکر اصلا و ...

شاید شخصیت وابسته ای داره 

البته دخترتم خیلی کوچولوعه فعلا

خوب میسه نگران نباش

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
اها نه از این لحاظ من اصلا اینجوری نیستم دلیلشم اینه خودم تو بچگی تجربه شمارو داشتمو خداروشکر اصلا و ...

به این طرف ماجرا نگاه کن، که دخترت هم تلاش می کنه دوست های بهتری پیدا کنه

خودت هم خودخوری نکن وقتی اون خانوم رو دیدی بهش بگو مربی اینحوری گفت تعجب کردم مشکلی پیش اومده که اونطوری گفتی 

شاید شخصیت وابسته ای داره البته دخترتم خیلی کوچولوعه فعلاخوب میسه نگران نباش

امیدوارم حل شه

ممنون عزیزم

به این طرف ماجرا نگاه کن، که دخترت هم تلاش می کنه دوست های بهتری پیدا کنهخودت هم خودخوری نکن وقتی او ...

اره همین خوبه اینو میگم

ممنون عزیزم

به این طرف ماجرا نگاه کن، که دخترت هم تلاش می کنه دوست های بهتری پیدا کنهخودت هم خودخوری نکن وقتی او ...

راستی انقد گفتی خودخوری نکن خودتو اذیت نکن میخواستم بگم خیلی درست حدس زدی

بخاطر بچه خیلی خودمو اذیت میکنم

البته همه سعیمو میکنم اون. کتوجه چیزی نشه ولی کلا خیلی ب فکرشم 

درست حدس زدی😄

راستی انقد گفتی خودخوری نکن خودتو اذیت نکن میخواستم بگم خیلی درست حدس زدیبخاطر بچه خیلی خودمو اذیت م ...

تک فرزندی درسته الان رایج شده ولی ظلم به بچه است، پسرم وقتی تک بود خیلی وابسته دوست بود منم مثل شما بودم ولی وقتی دخترم اومد کلا شخصیت پسرم عوض شد مهر طلب نیس، منم حساسیتم رو خیلی کم کردم 

تک فرزندی درسته الان رایج شده ولی ظلم به بچه است، پسرم وقتی تک بود خیلی وابسته دوست بود منم مثل شما ...

وای نه خیلی سخته بچه دوم😁

دخترمن پیش دبستانیه خیلی کوچیکهاولین بارشه با یکی دوست شده امشبم با گریه خوابیدبه نظرتون حق دارم نار ...

سلام عزیزم چیکار کردی کولیت رودت خوب شد؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

سلام عزیزم چیکار کردی کولیت رودت خوب شد؟

سلام عزیزم

بله خوبم ولی شما ازکجا فهمیدی. ؟ من براش تاپیکی نزدم

سلام عزیزمبله خوبم ولی شما ازکجا فهمیدی. ؟ من براش تاپیکی نزدم

در مورد کولیت روده تو تاپیک بقیه نظر داشته بودی عزیزم چطور خوبش کردی ؟

سلام عزیزمبله خوبم ولی شما ازکجا فهمیدی. ؟ من براش تاپیکی نزدم

وای منم کمک کن اگ راهی بلدی بخدا کارو زندگیم تعطیل شده عه همه چی افتادم فقط اشک میریزم